Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Beauty blog day

Avon Beauty Blog Day 2015: Kako nam je bilo?

U subotu, 28. ožujka na trećem po redu Avon Beauty Blog Dayu okupilo se više od 100 beauty blogerica i predstavnika beauty partnera.

Više...

Ogledalo radi novi popis blogerica za Avon BBDay 2015

U susret nadolazećem Avon Beauty Blog dayu, Ogledalo radi novu bazu hrvatskih beauty blogerica. Molimo sve beauty blogerice da ispune upitnik. Upitnik se odnosi na sve beauty blogerice, bez obzira kad je blog otvoren.

Napominjemo da ovo nije prijava za Avon BBDay 2015. Prijave će biti u veljači, a blogerice će naknadno dobiti poziv (uvjet i dalje ostaje da je blog aktivan te da je beauty).

LINK NA POPIS HRVATSKIH BEAUTY BLOGERICA: https://docs.google.com/forms/d/1l85WMY1xjvpECyER6yDRE4VaEAHD_SppCO63dXl8Oic/viewform


Kako nam je bilo na Avon Beauty Blog dayu?

bbday2014-najbolja-blogerica

Avon Beauty Blog Day održao se 15. ožujka 2014. g. u Zagrebu i okupio je više od 100 hrvatskih beauty blogera i predstavnika kozmetičkih brendova – beauty partnera.

Više...

Hvala svima što su uveličali Avon Beauty Blog day!

avon-beauty-blog-day-2014

U subotu je u organizaciji portala Ogledalo.hr održan drugi Avon Beauty Blog Day 2014 koji je ove godine okupio više od 100 beauty blogera i predstavnika vodećih domaćih i globalnih kozmetičkih kompanija.

Više...

Avon Beauty Blog Day: Druženje beauty blogerica s beauty partnerima

avon-beauty-blog-day-2014

U Hrvatskoj, u kojoj se beauty blog scena počela razvijati 2010. godine, broj blogera koji prate beauty novitete intenzivno raste. Činjenica je kako blogeri imaju specifičnu snagu te svojim nezavisnim mišljenjima doprinose razvoju beauty scene. I dalje njihov utjecaj, kao niti broj, nije na razini kakva je u Americi, Francuskoj ili Velikoj Britaniji, gdje biti blogerica znači stati uz rame najpoznatijim beauty urednicama prestižnih magazina, no organizacijom događaja poput Beauty Blog Daya na to se želi znatno utjecati.

Više...

najčitanije

zadnji komentari

BEAUTY BLOG DAY