Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Avon Beauty Blog Day: Druženje beauty blogerica s beauty partnerima

avon-beauty-blog-day-2014

U Hrvatskoj, u kojoj se beauty blog scena počela razvijati 2010. godine, broj blogera koji prate beauty novitete intenzivno raste. Činjenica je kako blogeri imaju specifičnu snagu te svojim nezavisnim mišljenjima doprinose razvoju beauty scene. I dalje njihov utjecaj, kao niti broj, nije na razini kakva je u Americi, Francuskoj ili Velikoj Britaniji, gdje biti blogerica znači stati uz rame najpoznatijim beauty urednicama prestižnih magazina, no organizacijom događaja poput Beauty Blog Daya na to se želi znatno utjecati.

U organizaciji portala Ogledalo.hr u subotu, 15. ožujka 2014. godine, u Zagrebu će se održati drugi Beauty Blog Day koji ove godine nosi naziv Avon Beauty Blog Day 2014.

Ovogodišnji Avon Beauty Blog Day nastavlja s realizacijom osnovne ideje susreta blogerica i predstavnika beauty brendova, čiji je primarni cilj edukacija beauty blogerica te stjecanje naprednih vještina za korištenje online i marketinških alata kojima mogu unaprijediti svoja znanja i svoj hobi eventualno pretvoriti u posao.

avon-beauty-blog-day-2014

Mia Biberović, izvršna urednica portala Netokracij, održat će predavanje na temu kako povećati čitanost, dok će Martina Lovrić (Manifest.hr i Mojposao.net) govoriti o tome kako promovirati vlastiti blog. Inicijatorica projekta, Ana Popović Kišur, i ove će godine predstaviti beauty blog scenu u Hrvatskoj, usporediti njezin rast u odnosu na prošlu godinu te po prvi put iznijeti podatke o čitateljicama blogova. Zajedno sa Mirelom Vrbanc, izvršnom urednicom Ogledala, predstavit će i partnere Avon Beauty Blog Daya koji su prepoznali važnost beauty blogosfere i utjecaja koje blogerice imaju na potrošače.

S ciljem da se blogericama omogući besplatno sudjelovanje na Avon Beauty Blog Dayu organizatori projekta pozvali su zainteresirane kozmetičke tvrtke koji će kao partneri osigurati dostupnost i kvalitetu sadržaja zajedničkog druženja.

Ove su se godine u projekt uključili Avon, Biobaza, Essie, Kérastase Paris, L'Oréal Professionnel, Nivea, Vichy i Vogue Eyewear. Projekt podržavaju Press Clipping, Volvo MOTO-RIS, Ivan Alduk, NaturHouse, Häagen-Dazs, SORTIS Komunikacije, Hewlett-Packard te medijski prate Femina.hr, Budi.In te Ljepota i zdravlje, a Netokracija daje stručnu podršku.

'Ponosna sam što organiziramo drugi po redu Beauty Blog Day koji ove godine dobiva novu dimenziju, kako organizacijski tako i sadržajno. Prošla godina bila je presudna jer smo kvalitetom realizacije potvrdili kako naša vizija pronalazi svoje mjesto u Hrvatskoj i da je važnost projekta prepoznata. Beauty Blog Day je ekskluzivan događaj, kako za partnere, tako i za blogerice. Prošlogodišnji uspjeh obvezuje nas da ove godine budemo još bolji. Nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja i opravdati povjerenje hrvatskih beauty blogerica i naših partnera.', naglasila je Ana Popović  Kišur, glavna urednica portala Ogledalo.hr i idejna začetnica Beauty Blog Daya.

Sve novosti u vezi Avon Beauty Blog Daya možete pratiti na FB stranici --> link

Pogledajte video izjavu inicijatorice projekta Avon Beauty Blog Day:

 

Tags: koji, beauty, broj, niti, gdje, francuskoj, blog, velikoj, razini, blogerica, britaniji, utjecaj

najčitanije

zadnji komentari

BEAUTY BLOG DAY Beauty blog day Avon Beauty Blog Day: Druženje beauty blogerica s beauty partnerima