Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Avon surađuje s najboljom hrvatskom beauty blogericom Vesnom Melkić

Vesna Melkić s bloga Beauty&Mess, najbolja hrvatska Beauty blogerica po izboru samih blogerica na Beauty Blog Dayu 2013 u organizaciji Ogledala, lokalni je stručnjak i prva beauty blogerica s kojom Avon u Hrvatskoj profesionalno surađuje u podršci pri lansiranju najnovije Avon make-up linije.

Njezina fotografija sa savjetima i trikovima dio je predstavljanja proizvoda na stranicama Avonovog kataloga kampanje 14 i 15. Predstavit će i različite načine šminkanja putem video uradaka, fotografija i savjeta kojima će pokazivati korisnicama kako najbolje postići željeni izgled uz novi Avon make-up.

‘Drago mi je što sam dobila priliku surađivati s Avonom na ovaj način jer je ovo jedno odlično iskustvo za mene, što privatno, što profesionalno. Oduševila me cijela nova make-up linija jer nudi pregršt boja i nijansi, a posebno bih izdvojila True Color Quad palate sjenila jer nude odlične kombinacije nijansi s kojima se mogu kreirati zaista jednostavni, ali upečatljivi make-up lookovi’, izjavila je Vesna.

Nova Avon make-up linija potpuna je kolekcija make-up proizvoda vrhunske kvalitete koji, zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja, čine boju raskošnom i dugotrajnom.

‘Vesna je pravi profesionalac, ponosni smo na svoju prvu blogersku suradnju jer u Avonu blogersku scenu u Hrvatskoj smatramo veoma važnom za promociju brenda. Način na koji blogerica, iz ljubavi prema ljepoti, daje dio sebe u svoj blog, sličan je našem direktnom načinu prodaje i izravnom kontaktu koji njegujemo prema svojim korisnicama. Žena jeste ono što čini beauty svijet i u Avonu želimo omogućiti svakoj ženi da pronađe ljepotu u sebi,’, izjavila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Pogledajte Vesnin video tutorijal:

 

Tags: avon, beauty, blogerica

najčitanije

zadnji komentari

BEAUTY BLOG DAY Beauty blog day Avon surađuje s najboljom hrvatskom beauty blogericom Vesnom Melkić