Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Hvala svima što su uveličali Avon Beauty Blog day!

avon-beauty-blog-day-2014

U subotu je u organizaciji portala Ogledalo.hr održan drugi Avon Beauty Blog Day 2014 koji je ove godine okupio više od 100 beauty blogera i predstavnika vodećih domaćih i globalnih kozmetičkih kompanija.

Avon Beauty Blog Day ne bi se održao bez podrške beauty blogerica i beauty partnera. Događaj koji prerasta u vodeće regionalno godišnje okuplje, osim razmjene noviteta i trendova iz kozmetike, sudionicima je pružio nova znanja i otvorio brojne mogućnosti.

Veliko hvala Avonu koji je prepoznao potencijal i dao podršku beauty blogosferi. Avon kao generalni nositelj ovogodišnje ideje snažno zalaže da suradnja s predstavnicama beauty blogosfere bude uspješna što ističe i Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu: 'Beauty blogerice predstavljaju svijet ljepote iz prve ruke, rade to iz ljubavi i vesele se svakom novom kvalitetnom proizvodu. I sve isto vrijedi i za Avon! Stoga je Avon već davno ušao u svijet blogerske dvosmjerne komunikacije koja na realan i blizak način donosi impresiju o našem proizvodu do svakog našeg korisnika. Postati glavni sponzor jedine hrvatske Beauty Blogerske konferencije bio je samo sljedeći korak ka još boljoj suradnji i potvrdi blogerske scene kod nas.'

avon-beauty-blog-day-2014

Hvala i drugim beauty partnerima koji su dali podršku BBDayu i beauty blogsferi: Vichy, Biobaza, Kérastase Paris, Essie, L'Oréal Professionnel, L'Oréal Paris, Nivea, i Vogue Eyewear čijim je sudjelovanjem beauty blogericama osigurano besplatno stjecanje znanja, stvorena je nova dimenzija utjecajnih pojedinaca u brzorastućoj industriji ljepote.

avon-beauty-blog-day-2014

Projekt su osim kozmetičkih brendova podržali Hewlett-Packard, Alduk, NaturHouse, Häagen-Dazs, Press Clipping, Volvo MOTO-RIS, SORTIS Komunikacije, Manifest, Mak na konac i Netokracija, te medijski Femina.hr, Budi.In i Ljepota i zdravlje.

Ovogodišnji Avon Beauty Blog Day završen je svečanim proglašenjem najbolje beauty blogerice 2013. godine. Tu je titulu ponijela Martina Lolić sa bloga Dear Skin.

avon-beauty-blog-day-2014

Tags: ogledalo, avon, beauty, blog

najčitanije

zadnji komentari

BEAUTY BLOG DAY Beauty blog day Hvala svima što su uveličali Avon Beauty Blog day!