Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kako nam je bilo na Beauty Blog Dayu?

beauty-blog-day-bbday

U subotu, 23. veljače u izložbenom prostoru tvrtke Moto-Ris održao se Beauty Blog Day 2013.

Započeo je u jutarnjim satima međusobnim predstavljanjem i druženjem beauty blogerica koje su pristigle iz cijele Hrvatske.

BBDay je otvorila Ana Popović Kišur, inicijatorica projekta Beauty Blog Daya i glavna urednica Ogledala koja je predstavila beauty blogosferu koja trenutno broji 84 beauty bloga --> link na popis blogova. Internetski portal Netokracija je napravio izvrsnu infografiku koja govori više od riječi.

Pred više od 100 uzvanika proglasili smo najbolju beauty blogericu – Vesnu. Nju su izglasale njene kolegice blogerice, a svoju je titulu zaslužila izvrsnim radom na blogu Beauty Addict.

beauty-blog-day-bbday

Beauty Blog Day su podržali beauty partneri Batiste, Vichy, Diesel, RoC, NovExpert, Lierac, Phyto, Somatoline Cosmetic, Chilly, Borotalco te Kozmo, a Hewlett Packard je najbolju blogericu nagradio novim laptopom Pavilion dv6.

Osim puno druženja, na Beauty Blog Dayu malo smo i učili. Jedna od važnijih stvari koje svaka blogerica mora znati je kako ispravno čitati statistiku. Za to se pobrinuo Damir Podhorski, vlasnik osječkog Escape Studia koji je svima približio Google Analytics te objasnio najvažnije pojmove. Obzirom da svaki blog ima i svoj vlastiti Facebook page, Mia Biberović, community menadžerica u Ping Pong dvosmjerne komunikacije, skrenula je pažnu na najčešće greške koje se rade na Facebooku.

Više slika pogledajte na službenoj Facebook stranici Beauty Blog Day --> link

A kako je to sve izgledalo pogledajte na filmu:

 

 

 

 

Infografika by Netokracija:

 

Tags: ogledalo, beauty, blog

najčitanije

zadnji komentari

BEAUTY BLOG DAY Beauty blog day Kako nam je bilo na Beauty Blog Dayu?