Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Beauty blog day

Beauty partner: Diesel

BBD-2013_partner-diesel

Renzo Rosso stvorio je Diesel 1978. godine. Dan danas brend nosi iste karakteristike kao i sedamdesetih - strast, individualnost i samoizražavanje.

Više...

Beauty partner: RoC

BBD-2013_partner-roc

RoC je osnovao farmaceut Jean Charles Lissarrague 1957. godine te još tada postavio jasna i čvrsta uvjerenja koja prate RoC i dan danas.

Tags: beauty, blog

Više...

Beauty partner: Batiste

BBD-2013_partner-batiste

Batiste je utemeljen 1970. godine te se prateći trendove u njezi kose i potrebama žena razvija sve do danas. Na taj način postaje vodeći britanski brand za suho pranje kose, kozmetički  'must have' proizvod kojeg koriste milijuni žena širom svijeta.

Tags: beauty, blog

Više...

Beauty partner: NovExpert

BBD-2013_partner-novexpert

NovExpert medicinski je francuski brand koji potpisuju renomirani dermatološki stručnjaci. Eksperti garantiraju da je svaki proizvod dermatološki testiran i hipoalergen te da su sastojci 100% prirodnog porijekla. NovExpert proizvodi imaju 100% medicinska učinkovitost, 0% kemijskih sastojaka i 100% su hipoalergeni.

Tags: beauty, blog

Više...

Beauty Partner: Vichy

beauty-blog-day-vichy

Vichy je grad u srcu Francuske poznat po termalnim izvorima još iz rimskog doba, a termalna voda Vichy upotrebljavala se za liječenje mnogobrojnih bolesti još u 17. stoljeću. Francuska akademija za medicinu i u 19. je stoljeću službeno potvrdila njezina ljekovita svojstva.

Tags: beauty, blog

Više...

najčitanije

zadnji komentari

BEAUTY BLOG DAY