Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Beauty insider

Beauty insider: Matija Posavec, Kiehl's Hrvatska - Zdrava koža je najvažnija

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Muškarac u kozmetičkoj industriji i nije više takva rijetkost... Matija Posavec je Product Manager za Kiehl's, a ja sam ga imala priliku upoznati na samom početku njegove karijere - u Sephori. Naime, Matija je proveo sate i sate pomažući mi da izaberem tko-zna-koje crno sjenilo, koje mora biti drugačije od svih crnih sjenila koje imam (a imam ih poprilično) i, naravno, mora biti bolje od svih njih. Nemoguća misija i za jednu beautyholičarku, a kamoli za muškarca.

Više...

 

Beauty insider - Lana Biondić, S. Fresh: Zagovaramo ispravnu njegu bez štetnih sastojaka

sfresh-lana-ivona

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Iza S.Fresh, prve hrvatske brandirane linije prirodne kozmetike, stoje dvije žene - Lana Biondić, uspješna spisateljica i dizajnerica i Ivona Pavković, direktorica tvrtke Igreso koja proizvodi Lavare, poznati brend prirodne kozmetike.

Više...

 

Žene najčešće griješe jer smatraju da kvalitetan šampon nije toliko bitan: Moroccanoil edukator Angelo Fraccica

moroccainoil-hair-couture

Razgovarala: Mirela Vrbanc

Poznati zagrebački frizerski salon Hair Couture u suradnji s Moroccanoil predstavili su novu liniju za njegu kose u Smoothing. Liniju je Moroccanoil top tim edukatora Angelo Fraccica.

Više...

 

Strast i ljubav za posao i za obitelj: Lucija Josipović, Avon

Razgovarala: Ana Popović Kišur

‘Super je, skroz je iskrena, prvi put da nam je netko rekao sve što treba’, čulo se šaputanje na Avon Beauty Blog Dayu kad je Lucija Josipović držala svoju prezentaciju i javno upoznala sve hrvatske beauty blogerice s Avonom.

Više...

 

Boris Čavlina: Ljepota je pravo svake žene

ministry-of-beauty-boris-cavlina

Foto: WOLFGANG BOHUSCH

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Boris Čavlina je jedan od naših najpoznatijih make-up artista koji ima uspješnu međunarodnu karijeru. I to ne samo jednu, već tri. On je profesionalni vizažist, osnivač i suvlasnik Make-up Akademije Ministry of Beauty (Ministarstvo ljepote) te kreativni direktor u talijanskoj tvornici kozmetike Gotha Cosmetics.

Više...

 

Petra Nižetić, ModaKomoda: Ako se žena ne drži uspravno, zaludu joj ljepota

moda-ko-moda-petra-nizetic

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Petra Nižetić nas je uvijek intrigirala drugačijim stilom. Boja kose, frizure i njeni 'statement' ruževi nisu mogli proći nezapaženo... A volimo pratiti i njen blog ModaKomoda. Ona je jedna od blogerica koja svoj hobi pretvara u uspješne suradnje. Njene modne priče jednostavno ne mogu proći nezapažene.

Više...

 

Novinarka, urednica i blogerica - sva lica jedne žene: Zora Bjelousov

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Možda ste nedavno čuli pjesmu 'Zora Bjelousov volim te', i ovo vam je neobično ime zazvonilo u ušima. Zora Bjelousov predivna je crnka, ili bolje rečeno Snjeguljica, zaljubljenica u ljepotu koliko god to trivijalno zvučalo, žena čija beskrajna energija stoji iza portala Femina.hr, a ljubav prema kozmetici izvire iz svakog retka bloga Beauty of Dawn. Jednom prilikom spomenula je svog djeda koji je, kao pravi Rus, imao veliki afinitet prema svim finim francuskim ljepotama, a jabuka ne pada daleko od stabla.

Više...

 

Julian Kynaston, Illamasqua: Blogerice, ne gubite svoju strast i ostanite neovisne!

illamasqua-julian-kynaston

Julian Kynaston, otac Illamasque, nije sasvim obični poslovni čovjek. Važi za jednog od najvećih marketinških stručnjaka današnjice, a izgleda drugačije. Upravo riječ 'drugačije' je ono što illamasqua jest i što je razlikuje od drugih make-up brendova.

Više...

 

KIRURGIJA U SLUŽBI LJEPOTE

Razgovarala: Mirela Vrbanc

Doktora Duška Maletića često možete vidjeti u šetnji sa suprugom i psom daruvarskim parkovima. Oni koji ga poznaju znaju da je on jedan od naših vodećih specijalista kirurgije i urologije koji se školovao u inozemstvu na području estetske kirurgije te sa suprugom Ines, koja je specijalizirala  anesteziologiju i reanimatologiju, otvorio vlastitu modernu polikliniku Maletić u centru Daruvara u kojoj primaju pacijente iz Hrvatske, ali i iz Njemačke, Austrije i Slovenije. Oboje su autori dvaju knjiga iz područja estetske kirurgije 'Estetska kirurgija' i 'Važno za muškarce', a 2008. godine objavili su i 'Atlas estetskih operacija'. Od nedavno ova liječnička obitelj će dobiti pojačanje u svom poslu jer je i njihova kćer Ana također upisala specijalizaciju iz plastične kirurgije, što baš nije uobičajeni ženski izbor.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo Beauty insider