Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blog

Spremna za ljeto!

Piše: Luči Židić

Živim za ljeto i moje pripreme traju cijelu zimu. Ljeto provodim aktivno, izložena suncu i moru te mi je primarni cilj zaštititi kožu i kosu od negativnih utjecaja i oštećenja.

Više...

Recenzija: Biobaza Sun Self-Bronzing losion

Piše: Ana Popović Kišur

Ove sam godine ja svoje more već 'odradila'. S obzirom da se umjesto na godišnji spremamo dočekati najmlađu Ogledalušu, trebalo je brzo djelovati i bar malo uživati u suncu i moru. Lansiranje novog Biobaza Sun losiona za samotamnjenje mi je olakšalo odluku što koristiti kako bi zadnje dane svibnja i prve ljetne dane lipnja maksimalno iskoristila.

Tags: blog

Više...

Recenzija: Clinique even better dark spot defense SPF 45

Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45

Piše: Loredana Bakić

Koristite li sunčane faktore na licu i izloženim dijelovima tijela i kad niste na plaži? Većina nas će zastati i zapitati se ima li naša dnevna krema ili puder zaštitni faktor i koliki je, da bismo odgovorili na ovo pitanje? Barem mi koje nismo odveć opterećene zaštitom. Bismo li trebale biti zahtjevnije po pitanju faktora zaštite ako (zasad) nemamo problema na koži lica? Bismo li trebale vjerovati onima koji vele da se po danu nužno moramo zaštiti čak i zimi, pogotovo ako uvečer koristimo preparate na osnovi voćnih kiselina i retinola koji smanjuju prirodnu zaštitu kože?

Tags: blog

Više...

Anina proljetna wish lista

Piše: Ana Popović Kišur

Moram priznati (opet nešto priznajem) da mi je ovaj put kozmetičku wish listu bilo jako teško napraviti. Moja pažnja je trenutno usmjerena na baby stvari i da treba tu listu složiti, slagala bi kao od šale... Moja je wish lista ovaj put praktična, nešto što nemam, nešto što želim, nešto što mi uistinu treba...

Tags: blog

Više...

Loredanine proljetne želje

Piše: Loredana Bakić

Svako proljeće osjetim potrebu da sama sebi obećam da ću, bar ovaj put, izvući najbolje iz svoje kože lice izborom prikladnih proizvoda za čišćenje, njegu i šminkanje. A koliko uspijem izabrati najbolje za sebe, često je tema rasprave na jesen... Živi bili, pa vidjeli, što ću ovu jesen misliti o svojim proljetnim željama...

Tags: blog

Više...

najčitanije

zadnji komentari