Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blog

Recenzija: Dolce Gabbana Matte Lipstick u nijansi Lover

dolce-gabbana-matte-lipstick

Piše: Mirela Vrbanc

Svi koji prate moje povremene recenzije znaju da obožavam ruževe za usne,a posebno one kojih nema na našem tržištu. Uvijek poželim neku 'egzotu' pa smišljam načine kako doći do nje.

Više...

Recenzija: Timeless CE Ferulic Acid Serum (usporedba s Skinceuticals CE Ferulic serumom)

timeless-ce-ferulic-recenzija-usporedba-skinceuticals

Piše: Mirela Vrbanc

Ljetos sam oduševljeno pisala o jednom od ponajboljih seruma na bazi C vitamina – Skinceuticals CE Ferulic serumu (--> link na recenziju) i  s obzirom na njegovu dosta visoku cijenu bila sam u potrazi za jeftinijom alternativom.

Nakon pomnog proučavanja potencijalnih kandidata među takvim serumima, odluka je pala na Timeless CE Ferulic Acid Serum koji je reklamiran kao jeftinija alternativa Skinceuticalsovom takmacu, a s jednakim, ako ne i boljim učinkom.

Tags: blog

Više...

Dobar početak kvalitetne njege: Profesionalna analiza kože Visia

visia-analiza-koze

Piše: Mirela Vrbanc

Početak godine je idealno vrijeme za dobro planiranje kvalitetnije njege kože tokom cijele godine jer se i potrebe kože mijenjaju, ne samo u skladu s vašim godinama, nego i godišnjim dobima. No kako bi uopće znali stvarno stanje svoje kože koje nije uvijek oku vidljivo, dobro je napraviti profesionalnu višedimenzionalnu analizu kože Visia uređajem.

Tags: blog

Više...

Toplina jantara: Avon Ambre by Christian Lacroix

avon-amber-by-christian-lacroix

Piše: Loredana Bakić

Postoje mirisi koji me čine sretnom i kad nisam sretna. Takvi mirisi su topli, ali snažni. Ovijaju vrat nevidljivom mirisnom maramom koja godi povrijeđenom egu i ranjenoj duši.

Tags: blog

Ažurirano: Petak, 26 Prosinac 2014 11:10

Više...

Recenzija: Bocassy Paris Hidratantna noćna krema

bocassy-paris-hidratantna-nocna-krema

Piše: Ana Popović Kišur

'The moon is young and the night so still

my heart is telling me that a new beginning is about to happen'

Ovo je prvo što sam vidjela kad sam prvi put uzela u ruku Bocassy Paris Hidratantnu noćnu kremu. Znači, ne sastojke, ne svojstva i opise, nego stihove - obećavajući novi početak. Tim sam još jednom dokazala da, kao i svaka druga žena, padam na ambalažu.

Tags: blog

Više...

najčitanije

zadnji komentari