Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blog

Recenzija: Kérastase Soleil CC krema

kerastase-cc-cream

Piše: Loredana Bakić

Kako vrijeme odmiče, sve mi je manje vremena na raspolaganju za osobnu njegu. Ili se vrijeme ubrzalo ili se opseg mojih obaveza proširuje iz dana u dan, uopće nije bitno kad pogled u zrcalo kaže da nisam dovoljno njegovana samoj sebi. Da, žene se njeguju zbog samih sebe. Ne zbog drugih i njihove taštine, već zbog sebe i svoje taštine. Taština je zdrava ukoliko se uklopi u našu ličnost u mjeri da nas tjera da budemo bolji kao osobe. Biti bolja osoba znači i pravilno i prikladno njegovati svoje tijelo, lice i kosu, koliko nas neki učili da to nije točno.

Više...

Recenzija: Biobaza Golden Sun zlatni pekmez

biobaza-golden-sun

Piše: Loredana Bakić

Biobaza Golden Sun zlatni pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put - naziv kaže sve sam. Na meni je samo da potvrdim da zadovoljava i blijedopute djeve i njihove tamnopute bolje polovice. Naravno, budući nema deklariranih filtera, prethodna SPF zaštita je nužna ovisno o intenzitetu zračenja i prethodne osunčanosti kože.

Tags: blog

Više...

Recenzija: Couleur Caramel Terre Caramel 23

couleur-caramel

Piše: Loredana Bakić

Pokušala sam neki dan objasniti sebi zašto imam toliko bronzera, a nedovoljno ih koristim, s obzirom na broj istih u mom kozmetičkom kutku. 'Nisam našla savršenog', izlizani je odgovor jer postoji nekoliko proizvođača 'terra' bronzera koje volim vidjeti i na sebi i na drugima.

Tags: blog

Više...

Recenzija: Givenchy Poudre Première

givenchy-poudre-premiere

Piše: Ana Popović Kišur

Dugo godina je Givenchy puder Prisme Libre bio moj HG (Holy Grail) puder u prahu. Sama vijest da su lansirale nove, poboljšane verzije ustitrala me. A još kad sam čula da dolazi i univerzalni puder u prahu neutralne nijanse namijenjen svim tonovima kože i svim vrstama kože, znala sam da prvo njega moram probati.

Tags: blog

Više...

Recenzija: Biobaza Natural Deo

biobaza-deo

Piše: Ana Popović Kišur

Moram priznat da nikad nisam imala preveliko povjerenje u prirodne dezodoranse. Još od vremena kad sam se zezla kristalnim kamenom. Tko ga je probao zna o čemu govorim.

Tags: blog

Više...

najčitanije

zadnji komentari