Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blog

Što je Luči poželjela ove blagdane?

Piše: Luči Židić

Moje su božićne želje ove godine luksuzni proizvodi u zlatnim pakiranjima, prigodni ovom svjetlucavom vremenu darivanja i lijepih želja. Dala sam si malo oduška pa je lista stvarno ono što želim, a ne nužno trebam i moram imati.

Više...

Anina blagdanska lista želja

Piše: Ana Popović Kišur

Moja zimska wish lista je popunjena sa starim, voljenim proizvodima koje sam potrošila ili koji su pri kraju. Međutim, kad sam je počela slagati, ispada da ipak imam puno novih želja...

Tags: blog

Više...

Ines je sastavila svoju zimsku listu želja

Piše: Ines Kus

Polako nam je stigla i zima, iako nam se za sada ne pokazuje u svom pravom liku… Jako volim zimu i snijeg te se svake godine dobro pripremim za istu – da, i kao pravi mali medo i kilice nabacim – da me griju, ne?!

Tags: blog

Više...

Što je Mirela stavila na svoju blagdansku listu želja?

Piše: Mirela Vrbanc

U ovo predbožićno vrijeme većina nas razmišlja o darivanju najdražih, a sasvim sigurno i sami maštamo što bismo htjeli kupiti ili da nas netko iznenadi divnim poklonom ove zime. Naravno moja lista želja je kozmetička, a trenutno mnoge parfumerije i kozmetički web shopovi nude sniženja pa je teško ostati karakter i kupiti tek ponešto.

Tags: blog

Više...

Loredanina blagdanska lista želja

Piše: Loredana Bakić

Zimi lice njegujem slično kao ljeti, s iznimkom korištenja više slojeva njege - tonici, serumi pa fluidi ili kreme, dok ljeti serum bude dovoljan. Veliki problem mi je čišćenje i njegovanje suhe i nadražljive kože tijela. Budući sam zimi sklonija koristiti kremastije pudere i korektore na licu, potrebno ih je dobro očistiti, prvo mlijekom, a potom, u mom slučaju, gelom koji se ispire, a ipak ne isušuje.

Tags: blog

Više...

najčitanije

zadnji komentari