Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blog

Recenzija: Givenchy Teint Couture Long Wearing Fluid Foundation

givenchy-teint-couture-puder

Piše: Ines Kus

Godinama sam bila vjerna jednom puderu koji mi je bio nezamjenjiv, ali kako je cijena tog pudera nedavno stigla i do 700 kuna, krenula sam u traženje novog ljubimca. Moram odmah napomenuti da je meni najveći problem naći odgovarajuću nijansu jer sam vrlo svijetla pa mi je izbor odmah na početku vrlo sužen.

Više...

Bezbolna depilacija ipak postoji i zove se Lycon

lycon

Piše: Mirela Vrbanc

Jedna od najbolnijih metoda uljepšavanja je zasigurno depilacija. Kad god se predajem u stručne ruke kozmetičarke da mi ukloni dlačice s tijela voskom ili šećernom pastom, uvijek razmišljam zašto netko nije smislio način da ta metoda ne bude tako bolna. Zašto moramo patiti u nastojanju da nam tijelo bude oslobođeno od dlačica?

Tags: blog

Više...

Recenzija: Filorga Skin-Absolute noćna krema

filorga-skin-absolute

Piše: Loredana Bakić

Filorga Skin-Absolute noćna krema stekla je kultni status i prije pojave prvih komentara i recenzija u medijima. Slika govori tisuću riječi pa ne trebam opisivati ambalažu koja začara gledatelja. Moram ipak naglasiti da pravo uzbudjenje izaziva njena težina. Držati u ruci grdosiju od stakla, odvrtati sjajni crni poklopac i pogledati u unutrašnjost iste, pažljivo posežući za tamnosivom više gelastom no kremastom masom, uistinu izaziva osjećaj strahopoštovanja.

Tags: blog

Više...

Recenzija: Happy Hemp gel za tuširanje i maslac

happy-hemp

Piše: Ines Kus

Hrvatska tvrtka Encian je nedavno na tržište izbacila liniju za njegu kože na bazi ulja konoplje iz certificiranog ekološkog uzgoja simpatičnog naziva Happy Hemp.

Tags: blog

Više...

Recenzija: Giorgio Armani Designer Lift puder

giorgio-armani-designer-lift

Piše: Luči Židić

Brend Giorgio Armani u modnoj je industriji prisutan od 1975.g. te je stekao brojne poklonike krojeći eleganciju, moć i seksipil u svoje modele. Prema Armaniju elegancija ne znaci biti primijećen nego zapamćen. Tu svoju filozofiju prenio je i na dizajnersku make-up kolekciju koju je u partnerstvu s kozmetičkim gigantom L'Orealom lansirao 2000. godine.

Tags: blog

Više...

najčitanije

zadnji komentari