Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Boudoir

Bezbrižna trudnoća uz Biobaza Mama Super-njegujuće suho ulje

biobaza-mama-super-njegujuce-suho-ulje

Biobaza prirodna kozmetika je nadopunila svoju liniju za njegu tijela tijekom trudnoće Mama s još jednim proizvodom - Mama Super-njegujuće suho ulje.

 

Više...

Užitak i osvježenje: Biobaza Body&Hair 3u1 gelovi za tuširanje

biobaza-body-and-hair-gel

Ovog proljeća Biobaza je reformulirala i obukla u novo ruho svoje Body&Hair 3u1 gelove za tuširanje te je bogatija je za tri nova gela čiji osvježavajući mirisi zelenog čaja, ružmarina&verbene te đumbira&bambusa svakodnevne rituale njege pretvaraju u nezaboravni, osvježavajući SPA doživljaj.

Tags: boudoir

Više...

Bio-Oil od sada i u velikom pakiranju

Višenamjensko ulje Bio-Oil namijenjeno hidrataciji, njezi kože s ožiljcima, strijama i problemima neujednačene boje tena od sada je dostupno i u novom ekonomičnom pakiranju od 125 ml. Svake sekunde u svijetu se proda jedna bočica Bio-Oila. Tags: boudoir

Više...

Svježe oči u trenu: Clinique Pep-Start Eye Cream

clinique-pep-start-eye-cream

Clinique je lansirao novu okoloočnu kremicu namijenjene ženama u pokretu - Clinique Pep-Start Eye Cream. Pod motom Snap, Pop up, Swipe (otvori, izvuci, nanesi), Pep-Start Eye Cream daje svježinu očima tokom cijelog dana - od 9 ujutro do 9 navečer oči izgledaju svježe, blistave i hidratizirane brzim pokretima.

Tags: boudoir

Više...

Osvježite i hidratizirajte kožu tokom noći i u svakom trenutku: Shiseido Ibuki Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix

shiseido-ibuki-beauty-sleep-mask-quick-face-mist

Moto Shiseido linije Ibuki je 'koža spremna na sve', a cilj mu je postići kožu otpornu na sve vanjske faktore. Stoga je Shiseido u liniji Ibuki objedinio hidrataciju, savršenstvo kože i prevenciju, a sad ima i dva nova proizvoda - Beauty Sleep Mask i Quick Mist Fix.

Tags: boudoir

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir