Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Boudoir

Elegancija i profinjenost pastelnih nijansi: From Lancôme With Love

lancome-spring-2016-makeup

Lancôme nas s novom proljetnom make-up kolekcijom From Lancôme With Love vodi u moderan, retro-futuristički Pariz s izgledom koji odiše sasvim novom senzualnošću, elegancijom i profinjenošću, istovremeno se poigravajući s inovativnim teksturama i upečatljivim bojama.

 

Više...

Savršeni make-up bez tragova nanošenja: Beauty Blender

beauty-blender

Sve beauty ovisnice znaju za najpoznatiju spužvicu za nanošenje make-upa - Beauty Blender. Beauty Blender ekskluzivno se nalazi u ponudi novootvorene Internet trgovine WOW Junkie (WOW-junkie.com) koja u ponudi ima preko 30 poznatih brendova, osim Beauty Blendera, tu su još i TheBalm, Cowshed, Amika, St. Tropez, Murad, YES!, Phyto, Alterna, John Masters Organics, Madara, Eminence... Tags: boudoir

Više...

Proljeće u bojama cvijeća i mora: Dior Glowing Gardens

dior-spring-2016

Uz nadolazeće proljeće u naše parfumerije je stigla nova proljetna Dior make-up kolekcija pod nazivom Glowing Gardens. Kreativni direktor Diora, Peter Philips, pronašao je inspiraciju za ovu kolekciju u imaginarnom vrtu na litici iznad mora pa je zato paleta nijansi raznovrsna, od boja cvijeća do boja mora.

Tags: boudoir

Više...

Nevjerojatni anti-age rezultati: Caudalie Resveratrol Lift za čvrstoću i volumen

caudalie-resveratrol-lift

Caudalie nova, ekskluzivna linija za njegu lica Resveratrol Lift kreirana je s novim Caudalie patentom i tehnologijom razvijenom u suradnji sa Davidom Sinclairom s Harvard Medical School. Po prvi puta u povijesti spoj vinove loze, resveratrola i hijaluronse kiseline rezultirao je spojem koji obećava nevjerojatne anti-age rezultate.

Tags: boudoir

Više...

Opčinite u treptaju oka: L'Oréal Paris Superstar maskara i tuš

loreal-superstar-superliner-false-lash

L'Oréal Paris je nedavno lansirao novu Superstar False Lashes maskaru i Superstar Liner tuš za oči.

Tags: boudoir

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir