Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Boudoir

Njega tijela u svako doba godine: Bio-Oil

bio-oil

Bio-Oil je neophodan za njegu tijela jer sadrži sve što je potrebno za održavanje njege kože – lavandu, ružmarin, kamilicu i neven.

 

Više...

Prirodna formula za uklanjanje najtvrdokornijeg make-upa: Biobaza New Age Mimosa micelarno ulje

biobaza-new-age-mimose-micelarno-ulje

Biobaza u linije Exclusive ima novi proizvod - inovativno micelarno ulje za čišćenje lica s ekstraktom mimoze - Biobaza New Age Mimosa micelarno ulje. Jedinstvena formula njegujućih ulja i moćnih micela omogućit će vam revolucionaran način uklanjanja i najtvrdokornije, vodootporne šminke i drugih nečistoća s lica u trenu.

Tags: boudoir

Više...

Njega, osvježenje i brza hidratacija: Biotherm Aqua-Gelée gel za tijelo

biotherm-aqua-gelee

Biotherm je, na tragu spoznaje da u pretrpanim dnevnim rasporedima nema mnogo vremena za čekanje da tijelo upije losion nakon nanošenja, razvio gel neviđene svježine koji pruža njegu, osvježenje i brzu hidrataciju - Aqua-Gelée.

Tags: boudoir

Više...

Koktel svježine i tonusa za kožu tijela: Bio Beauté Body by Nuxe linija

nuxe-bio-beaute-body

Bio Beauté Body by Nuxe, organska njega za tijelo kombinira tonizirajuće djelovanje ekstrakta citrona s Korzike s organskim biljnim uljima koja savršeno odgovaraju koži. Linija Bio Beauté Body vraća tonus koži i obnovlja njen polet.

Tags: boudoir

Više...

3D formulacija za borbu protiv celulita: Elancy Slim Design [Kofein kompleks] 3D

elancyl-slim-design

Elancyl je osmislio novu formulaciju Slim Design [Kofein kompleks]3D koja ima jedinstveno 3D djelovanje - uz osobno prilagođen program vježbanja i uravnoteženu prehranu čini pravu formulu za borbu s celulitom.

Tags: boudoir

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir