Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Darivanje

Darivanje: L'Oréal Professionnel Hair Touch Up

L'Oréal Professionnel Hair Touch Up je sprej za prekrivanje sijede kose na izrastu.

 

Više...

 

Rođendansko darivanje 10: Biobaza Sun Losion za samotamnjenje i Dry Sunning ulje

Biobaza je obogatila svoju Sun liniju s dva nova, prirodna proizvoda - Biobaza Sun Losion za samotamnjenje i Bee Balm Sun Therapy balzam za usne. Losion za samotamnjenje je izvrsna nadopuna Biobazinim marmeladama te Dry Sunning ulju jer priprema kožu za izlaganje suncu, dok usne štitite od štetnih UV zraka Sun Therapy balzamom s njegujućim uljima, vitaminima i prirodnim zaštitnim faktorom.

Više...

 

Rođendansko darivanje 9: Shiseido Synchro Skin tekući puder

Novi Shiseido puder Synchro Skin Lasting tekući puder SPF 20 savršeno se sinkronizira s kožom i to ne samo s tonom kože, već i sa stanjem kože te istodobno je nadopuna svakoj dnevnoj rutini njege.

Više...

 

Rođendansko darivanje 8: MAC Ruby Woo ruž

Svaka od zaljubljenica u kozmetiku je jedva dočekala otvaranja prvog MAC dućana kod nas. MAC je osmišljen kao destinacija za make-up vještinu, uslugu i edukaciju te mjesto na kojem se brend može u potpunosti doživjeti. U skladu s filozofijom brenda 'All Ages, All Races, All Sexes' može se pronaći širok asortiman proizvoda koji će odgovarati različitim tonovima kože, kao i mnoštvo boja za oči i usne.

Više...

 

Rođendansko darivanje 7: Giorgio Armani Sun di Gioia i Air di Gioia

Dva nova mirisa su se pridružila originalno mirisu Acqua di Gioia. Sun di Gioia daje blistava sreća koju donosi sunce, a Air di Gioia uzbudljivu energiju zraka utjelovljenu u mirisu.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Darivanje