Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rođendansko darivanje 5: Clinique Pop Lip Colour + Primer ruž

Clinique Pop Lip Colour + Primer ruž je i ruž i primer u jednom, ima dugotrajnu baršunastu teksturu, a dolazi u intenzivnim i postojanim bojama.

U suradnji sa Cliniqueom darujemo tri čitateljice s jednim Clinique Pop Lip Colour + Primer ružem u nijansi 02 bare Pop, 18 papaya Pop ili 13 love Pop.

Sve što trebate znati je kako je formuliran Clinique Pop Lip Colour + Primer ruž?

Odgovor se krije u tekstu o Clinique Pop Lip Colour + Primer ruževima --> link

**************************************************

Nadopuna 16.6.:

Čestitamo Janji Borić, Josipi Rister i Andrei Bogović!

Molimo da do nedjelje 19.6.2016. (do ponoć) na mail darivanje@ogledaloonline.hr potvrdite svoju adresu.

*************************************************

Kako sudjelovati?

Pošaljite točan odgovor na mail darivanje@ogledaloonline.hr sa naznakom ROĐENDANSKO DARIVANJE CLINIQUE.

Ne zaboravite napisati i svoje kontakt podatke, korisničko ime pod kojim ste se registrirali na OgledaloOnline portalu i/ili ime i prezime pod kojim ste registrirani na Facebooku Ogledala.**

Svoje odgovore šaljite do srijede, 8.6.2016. do ponoći*. Nasumičnim odabirom preko random.org izabrat ćemo tri čitateljice, a njihova imena objaviti ćemo u četvrtak 16.6.2016. g. na portalu Ogledaloonline.hr te na Facebook stranici Ogledala.

*Samo registrirani korisnici Ogledala ili Facebook članovi imaju pravo na sudjelovanje u darivanju (čitatelji koji su i korisnici Ogledala i Facebook članovi imaju dvostruke šanse). Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Više mailova sa istog e-mail računa smatrat će se spamom i osoba će se diskvalificirati.

**Mail sa odgovorom bi trebao ovako izgledati: odgovor na pitanje, osobni podaci (ime, prezime, adresa), korisničko ime (i/ili mail) pod kojim ste se registrirali na OgledaloOnline portalu i/ili ime i prezime pod kojim ste registrirani na Facebooku Ogledala.

Tags: darivanje, clinique, jednom, bojama, intenzivnim, dolazi, ruž, colour, teksturu, primer, rođendansko, baršunastu, postojanim

najčitanije

zadnji komentari

Darivanje Rođendansko darivanje 5: Clinique Pop Lip Colour + Primer ruž