Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rođendansko darivanje 7: Giorgio Armani Sun di Gioia i Air di Gioia

Dva nova mirisa su se pridružila originalno mirisu Acqua di Gioia. Sun di Gioia daje blistava sreća koju donosi sunce, a Air di Gioia uzbudljivu energiju zraka utjelovljenu u mirisu.

U suradnji sa Giorgi Armani Beauty darujemo dvije čitateljice - jednu s mirisom Sun di Gioia, a drugu s mirisom Air di Gioia.

Sve što trebate znati je što znači riječ 'gioia'?

Odgovor se krije u tekstu o novim Gioia mirisima --> link

 

**************************************************

Nadopuna 22.6.:

Čestitamo Marijani Pecotić i Ivani Horvat!

Molimo da do subote 25.6.2016. (do ponoć) na mail darivanje@ogledaloonline.hr potvrdite svoju adresu.

*************************************************

Kako sudjelovati?

Pošaljite točan odgovor na mail darivanje@ogledaloonline.hr sa naznakom ROĐENDANSKO DARIVANJE GIOIA.

Ne zaboravite napisati i svoje kontakt podatke, korisničko ime pod kojim ste se registrirali na OgledaloOnline portalu i/ili ime i prezime pod kojim ste registrirani na Facebooku Ogledala.**

Svoje odgovore šaljite do srijede, 15.6.2016. do ponoći*. Nasumičnim odabirom preko random.org izabrat ćemo tri čitateljice, a njihova imena objaviti ćemo u srijedu 22.6.2016. g. na portalu Ogledaloonline.hr te na Facebook stranici Ogledala.

*Samo registrirani korisnici Ogledala ili Facebook članovi imaju pravo na sudjelovanje u darivanju (čitatelji koji su i korisnici Ogledala i Facebook članovi imaju dvostruke šanse). Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Više mailova sa istog e-mail računa smatrat će se spamom i osoba će se diskvalificirati.

**Mail sa odgovorom bi trebao ovako izgledati: odgovor na pitanje, osobni podaci (ime, prezime, adresa), korisničko ime (i/ili mail) pod kojim ste se registrirali na OgledaloOnline portalu i/ili ime i prezime pod kojim ste registrirani na Facebooku Ogledala.

Tags: darivanje, gioia

najčitanije

zadnji komentari

Darivanje Rođendansko darivanje 7: Giorgio Armani Sun di Gioia i Air di Gioia