Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Glavni izbornik

Beauty insider: Matija Posavec, Kiehl's Hrvatska - Zdrava koža je najvažnija

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Muškarac u kozmetičkoj industriji i nije više takva rijetkost... Matija Posavec je Product Manager za Kiehl's, a ja sam ga imala priliku upoznati na samom početku njegove karijere - u Sephori. Naime, Matija je proveo sate i sate pomažući mi da izaberem tko-zna-koje crno sjenilo, koje mora biti drugačije od svih crnih sjenila koje imam (a imam ih poprilično) i, naravno, mora biti bolje od svih njih. Nemoguća misija i za jednu beautyholičarku, a kamoli za muškarca.

Više...

Filorga, vrhunska anti-age kozmetika: Učinkovitost estetske medicine u kozmetičkim proizvodima

filorga

Piše: Ana Popović Kišur

Ljubiteljica brenda Filorga znaju zašto ga vole i zašto je jako brzo došao na sam vrh njihovih kozmetičkih lista želja. Filorga nije oduvijek proizvodila kozmetiku, naime, prvi proizvodi koji je brend izbacio na tržište bili su namijenjeni potrebama estetske medicine poput injekcija hijaluronske kiseline, polirevitalizirajuće mezoterapije ili pilinga glikolne kiseline.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Beauty insider - Lana Biondić, S. Fresh: Zagovaramo ispravnu njegu bez štetnih sastojaka

sfresh-lana-ivona

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Iza S.Fresh, prve hrvatske brandirane linije prirodne kozmetike, stoje dvije žene - Lana Biondić, uspješna spisateljica i dizajnerica i Ivona Pavković, direktorica tvrtke Igreso koja proizvodi Lavare, poznati brend prirodne kozmetike.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Od male ljekarne do velikog brenda: Kiehl's

kiehls

Piše: Mirela Vrbanc

Jedan od američkih kozmetičkih brendova s najdužom tradicijom – Kiehl's je konačno u Hrvatskoj i otvara svoja vrata u zagrebačkom Arena centru 6. studenog 2015. Ovaj brend poznat svim ljubiteljima kozmetike, danas rasprostire svoje carstvo u više od 30 zemalja svijeta.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Žene najčešće griješe jer smatraju da kvalitetan šampon nije toliko bitan: Moroccanoil edukator Angelo Fraccica

moroccainoil-hair-couture

Razgovarala: Mirela Vrbanc

Poznati zagrebački frizerski salon Hair Couture u suradnji s Moroccanoil predstavili su novu liniju za njegu kose u Smoothing. Liniju je Moroccanoil top tim edukatora Angelo Fraccica.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Umjetnost Eye-Arta: Tal Peleg i njene minijature

interview-tal-the-little-prince

Piše: Ivana Bartolović

Odnedavno se može vidjeti po blogovima uglavnom stranih beauty blogerica, trend oslikavanja kapaka. Ne govorimo ovdje o pukom nanošenju make-upa na oči, već baš oslikavanju očiju raznim crtežima koristeći samo make-up.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Strast i ljubav za posao i za obitelj: Lucija Josipović, Avon

Razgovarala: Ana Popović Kišur

‘Super je, skroz je iskrena, prvi put da nam je netko rekao sve što treba’, čulo se šaputanje na Avon Beauty Blog Dayu kad je Lucija Josipović držala svoju prezentaciju i javno upoznala sve hrvatske beauty blogerice s Avonom.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Sretan 80. rođendan Lancôme!

lancome-80-godina

21. veljače 1935.godine osnovan je Lancôme - 80 godina pažljivog osluškivanja želja žena širom svijeta, 80 godina izvrsnosti. Rođendan su obilježili videom 'Ceci n’est pas une rose' kako bi odali počast 80-oj obljetnici prepoznatljivog simbola francuske elegancije.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Boris Čavlina: Ljepota je pravo svake žene

ministry-of-beauty-boris-cavlina

Foto: WOLFGANG BOHUSCH

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Boris Čavlina je jedan od naših najpoznatijih make-up artista koji ima uspješnu međunarodnu karijeru. I to ne samo jednu, već tri. On je profesionalni vizažist, osnivač i suvlasnik Make-up Akademije Ministry of Beauty (Ministarstvo ljepote) te kreativni direktor u talijanskoj tvornici kozmetike Gotha Cosmetics.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Petra Nižetić, ModaKomoda: Ako se žena ne drži uspravno, zaludu joj ljepota

moda-ko-moda-petra-nizetic

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Petra Nižetić nas je uvijek intrigirala drugačijim stilom. Boja kose, frizure i njeni 'statement' ruževi nisu mogli proći nezapaženo... A volimo pratiti i njen blog ModaKomoda. Ona je jedna od blogerica koja svoj hobi pretvara u uspješne suradnje. Njene modne priče jednostavno ne mogu proći nezapažene.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Umjetnost savršene kose: Kérastase slavi 50 godina

kerastase-50-anniversary

50 godina kreativnosti u njezi kose, 50 godina dio ženskih života, 50 godina legendarnih proizvoda i korisnih inovacija. 50 godina Kérastase stavlja svoju stručnost u ruke frizera kako bi pronašli ljepotu u kosi svake žene.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Novinarka, urednica i blogerica - sva lica jedne žene: Zora Bjelousov

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Možda ste nedavno čuli pjesmu 'Zora Bjelousov volim te', i ovo vam je neobično ime zazvonilo u ušima. Zora Bjelousov predivna je crnka, ili bolje rečeno Snjeguljica, zaljubljenica u ljepotu koliko god to trivijalno zvučalo, žena čija beskrajna energija stoji iza portala Femina.hr, a ljubav prema kozmetici izvire iz svakog retka bloga Beauty of Dawn. Jednom prilikom spomenula je svog djeda koji je, kao pravi Rus, imao veliki afinitet prema svim finim francuskim ljepotama, a jabuka ne pada daleko od stabla.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Ogledalo br. 10

Ogledalo broj 9Tags: glavni, izbornik

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo