Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Glavni izbornik

Estée Lauder: Svaka žena može biti lijepa

estee-lauder

Piše: Ana Popović Kišur

Ljepota je stav i to nije tajna. Zašto su mladenke na dan svog vjenčanja uvijek prekrasne? Zato jer baš na taj dan one brinu o tome kako će izgledati. Nema ržnih žena, samo žena koje ne brinu ili ne vjeruju da mogu biti atraktivne.

Estée Lauder

Svatko od nas želi malo luksuza u životu, a ja želim svakoj ženi pokazati, ne samo kako postati lijepa, nego i kako može ostati lijepa, znala je govoriti Estée Lauder.

Više...

Ogledalo br. 9

Ogledalo broj 9

Tags: glavni, izbornik

Više...

Užitak za sva osjetila: Docteur Renaud

dr-renaud

Nedavno je u Hrvatsku došao još jedan brend Docteur Renaud. Brend Docteur Renaud član je Nuxe grupe u čijem portfelju se nalaze još i brendovi Nuxe i Bio Beauté.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Egipatska depilacija: Najstarija metoda uklanjanja dlačica

egipatska-depilacija

Piše: Ines Kus

Egipatska je depilacija jedna od najstarijih metoda uklanjanja neželjenih dlačica s tijela i lica. Potječe od jedne od najstarijih civilizacija, po kojoj je i dobila ime. Kleopatra, poznata po kupkama od meda i mlijeka, primjenjivala je i ovu metodu trajnog uklanjanja dlačica.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Ogledalo br. 8

BROJ 8

Tags: glavni, izbornik

Više...

Samo za žene: Mala škola saunanja u termama Tuhelj

terme-tuhelj-sauna

Terme Tuhelj osmislile su novi wellness program pod nazivom Mala škola saunanja.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Testeri i probice na dohvat ruke: projekt TESTER

tester

Razgovarala: Ana Popović Kišur

Koliko ste puta nakon kupnje u parfumeriji izašli bez ijedne probice? Niti jedan tester, niti jedan GWP (gift with purchase) proizvod, ništa! A baš ste htjeli probati onu novu kremu i pomirisati onaj novi parfem... A preskupi su da bi ga kupili na slijepo. 'Ah, ništa, njihov gubitak', odmahnut ćete rukom i nastaviti dalje nezadovoljni odnosom sa kupcima.

Tags: glavni, izbornik

Više...

CC kreme: BB kreme na steroidima

chanel-cc-color-correction-cream

Piše: Ines Kus

Nema tko nije čuo za BB kreme, ali vjerojatno do sada niste znali da je novi hit-proizvod na kozmetičkom tržištu CC krema. Sama skraćenica CC stoji za Color Control ili Color Correction. Naravno, i CC kreme stižu sa azijskog tržišta, jednako kao i BB kreme.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Femme Fatale: Jesensko-zimski vamp look

vamp-look-lipstick

Piše: Mirela Vrbanc

Ono što je započelo ovog proljeća na modnim revijama Gucci, Etro, Victor &Rolf za jesen/zimu 2012,  postalo je ultimativni jesensko-zimski make up look – vampy ruž, odnosno ruž tamnih, dubokih boja vina, ljubičaste, smeđe pa čak i crne. S dolaskom jeseni neogotički izgled su prihvatile i glumačke i pjevačke zvijezde Jessica Alba, Lady Gaga, Kathy Perry, Camilla Belle, Lana Del Rey, Kate Bosworth...

Tags: glavni, izbornik

Više...

Ogledalo br. 7

BROJ 7

Tags: glavni, izbornik

Više...

Svi su ludi za Bobbi Brown

bobbi-brown

Piše: Mirela Vrbanc

Prošlogodišnje vjenčanje britanskog kraljevskog para princa Williama i Kate Middleton je izazvalo neviđeni interes javnosti, ne samo zbog vjenčanja poznatih i krasne vjenčanice, nego je veliki broj žena interesirala činjenica čiju je kozmetiku mladenka koristila za ovaj poseban dan. Odgovor je bio poznat već i prije nego smo ugledali mladenku na TV ekranima, ona se navodno sama šminkala i to kozmetikom Bobbi Brown čiji je vjerni poklonik.

Tags: glavni, izbornik

Više...

Ah, taj Nars!

nars

Piše: Mirela Vrbanc

Možemo reći da je kozmetički brend Nars za sve žene koje vole unijeti određenu dozu rizika u svoju svakodnevnu makeup rutinu, za sve one koje žele biti zamijećene, za one hrabre.

Tags: glavni, izbornik

Više...

140 godina posvećenih ljepoti: Shiseido

shiseido-140-godina

Prije točno 140 godina, davne 1872. osnivač Shiseida Arinobu Fukuhara otvorio je u Ginzi, predgrađu Tokija, prvu ljekarnu u zapadnjačkom stilu. Ljekarna je imala stila zapada, ali i iskustvo istočnjačkih farmaceutskih receptura. Orijentalna kozmetologija je i danas karakteristika brenda, stoga možemo govoriti o Shiseidu kao spoju Istoka i Zapada.

Tags: glavni, izbornik

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Ogledalo