Ime pod kojim su korisnici portala registrirani je ime koje se pojavljuje na komentarima na portalu. Korisničko ime je ime kojim pristupate svom profilu.

Ogledaloonline.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja ovih Uvjeta korištenja ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala.

Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta korištenja i pravila komentiranja. Zabranjeno je vrijeđanje drugih osoba (s time povezno i vrijeđanje osoba koje komentiraju članke na portalu) te korištenje psovki i uvrjedljivih riječi općenito. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Molimo da prije korištenja portala pažljivo pročitate Uvjete korištenja, jer pristupom na stranice ili korištenjem bilo kojeg dijela portala Ogledaloonline.hr, njegovog sadržaja ili usluge, suglasni ste s ovim Uvjetima korištenja i obvezani njima.

U slučaju da niste suglasni, nemate pravo koristiti se sadržajem i uslugama portala. Prihvaćanjem Uvjeta korisnik se slaže da će sadržaj i usluge portala uključivati i reklame, obavijesti i poruke administratora i slične poruke nužne za obavještavanje korisnika portala.

Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge portala, bez obveze prethodne najave.

Detaljni Uvjeti korištenja su navedeni na ovom linku: http://ogledaloonline.hr/uvjeti-koristenja.html