Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Jesen-zima 2011/2012

T.LeClerc izgled filmske dive iz 40-ih

U naše ljekarne je nedavno došla i T.LeClerc zimska kolekcija. Iako je proljeće pred vratima, ova zimska kolekcija će se naći u neseserima mnogih zaljubljenica u make-up.

Više...

 

Zlatna Diorova božićna kolekcija: Les Rouges Or

Dior nam je ovu božićno sezonu obojao u svoju zaštitnu boju – zlatnu. Kao što je Jean Cocteau rekao, ime Dior se sastoji od riječi Dieu (Bog) i Or (zlato). Zato ne čudi što zlatnu boju najčešće povezujemo sa njihovim kolekcijama.

Više...

 

Zvjezdano božićno nebo iz Givenchya

Givenchy je još jednom napravio glamuroznu blagdansku kolekciju koja blista kao zvijezde u vedroj zimskoj noći, točno u ponoć. Da, kolekcija se tako upravo i zove – Nuit Céleste. Kolekcija topi zimski umor toplinom bljeskajućeg zlata i misterioznom dubinom crne, zimske noći koja kulminira u vatreni poljubac svjetlećih zvjezdica. Zlato je i dalje light motiv kao i kod drugih božićnih kolekcija.

Više...

 

Svjetlucavo, zlatno i crveno za Božić u Chanelovom stilu

U naše parfumerije stigla je najnovija limitirana Chanel blagdanska kolekcija, pod imenom Les Scintillances de Chanel. Kao i prethodnim kolekcijama, glavni se kreator Peter Philips u ovoj prigodnoj kolekciji poigrao klasičnim chanelovskim nijansama: bjelokost, crna, zlatno-bež i crvena, a sve je obogaćeno svjetlucavim zlatnim pigmentima – simfonija crvene, zlatne i svjetla, kažu u Chanelu.

Više...

 

Lancôme i Kate Winslet za autističnu djecu

Lancôme lansira prazničnu make-up kolekciju čiji dio prihoda se donira udruzi Golden Hat foundation čija je osnivačica dugogodišnja ambasadorica brenda Kate Winslet. Golden Hat foundation pomaže djeci oboljeloj od autizma. Njihova misija je pomoći djeci ostvariti bolje komunikacijske vještine, olakšati edukaciju, pripremati ih za budući posao, te omogućiti rekreacijske aktivnosti shodno njihovim potrebama.

Više...

 

Divlji u srcu, egzotika iz Artdecoa

Artdeco je, za razliku od drugih brendova, ove jeseni odlučio izbaciti na tržište novi, egzotični stil pod nazivo Wild at Heart (Divlji u srcu).

Više...

 

Želim mjesec! Givenchyev!

'A true revolution for a real evolution', motiv je Givenchyeve kolekcije za jesen-zimu 2011 pod imenom 'Želim mjesec' (Je Veux La Lune).

Više...

 

Tamno plava je boja jeseni! Kažu u Dioru

Jedina boja koja se može ravnopravno natjecati s crnom ove jeseni je tamno plava! Tako razmišljaju dizajneri kozmetičke kuće Christian Dior i zato su osmislili cijeli koncept jesenske dekorativne kolekcije Blue Tie u tamnijim plavim bojama uz akcente bijelog, bež i srebrnog.

Više...

 

Chanelove boje jeseni

Kozmetička kuća Chanel među prvima lansira na hrvatsko tržište jesensku kolekciju kozmetike punu noviteta. I dok su vani još ljetne temperature mi već sanjarimo o jeseni, barem što se tiče kozmetike. Ima nešto posebno u smirujućim, bogatim bojama jeseni, a znaju to i u Chanelu koji su novu kolekciju nazvali Illusion d`Ombres.

Više...

 

Pariški chic za jesen

Početkom rujna u parfumerije dolazi i nova Lancômeova jesenska make-up kolekcija 29, Saint Honoré. Inspiriran fatale chic trendom iz kasnih 40-ih, Aaron de May slavi ženstvenost i sofisticiranost pariške žene.

Više...

 

YSL Fall look 2011.

Ovogodišnju YSL jesensku kolekciju potpisuje poznati vizašist Lloyd Simmonds koji od lipnja 2010. godine  doprinosi svojim umjetničkim senzibilitetom, talentom i ekspertizom kreativnom razvoju make up proizvoda Yves Saint Laurent kuće.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2011/2012