Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svjetlucavo, zlatno i crveno za Božić u Chanelovom stilu

U naše parfumerije stigla je najnovija limitirana Chanel blagdanska kolekcija, pod imenom Les Scintillances de Chanel. Kao i prethodnim kolekcijama, glavni se kreator Peter Philips u ovoj prigodnoj kolekciji poigrao klasičnim chanelovskim nijansama: bjelokost, crna, zlatno-bež i crvena, a sve je obogaćeno svjetlucavim zlatnim pigmentima – simfonija crvene, zlatne i svjetla, kažu u Chanelu.

Zvijezda kolekcije je svjetlucavi highlighter Lumière Sculptée de Chanel u laganoj bež nijansi prepun sitnih finih zlatnih čestica za dikretni sjaj. Nanosi se na sve dijelove lica ili tijela koje želite dodatno istaknuti. Philips je inspiraciju za ovu kreaciju našao u kopči remena kojeg je nosila Coco Chanel 30-tih godina prošlog stoljeća.

Već dobro poznati puder u prahu Poudre Universelle Libre dolazi u novoj nijansi Féerie – lagana pink nijansa s dodatkom zlatnih čestica za očaravajući izgled cijelog lica.

Mono sjenila Ombre Essentielle dolaze u dvije nove nijanse: Blazing Gold (biserno zlatna) i Beige Lamé (neutralna nijansa s mnoštvom raznobojnih sjajnih čestica koje mijenjaju boju ovisno o kutu prelamanja svijetlosti).

Duo sjenilo Ombre Contraste Duo u nijansama Noir – Ivoire (crno – bjelokost) sa zlatnim odsjajima idealno je za svečane prilike i naglašavanje očiju za dramatičan izgled.

Tuš za oči Ligne Extrême Or je idealan za naglašavanje očiju zlatnom bojom i ukoliko je nansen na gornji kapak uz rub trepavica, osvijetlit će oči i otvoriti pogled. Ukoliko ga nanesete na donji kapak ispod trepavica, on će reflektirati svijetlost i tako privući pažnju na vaše oči.

Linija ruževa Allure je obogaćena za dvije nove nijanse: Famous – hladna crvena nijansa i Envirée – lagna roza s dodatkom zlatne.

Peter Philips je također mislio i na one koji vole jači lak efekt ruža pa je osmislio  novu nijansu Rouge Allure Laque – Empire. To je vrlo nosiva breskvasto roza nijansa s dodatkom zlata.

Za one koje vole nešto laganije teksture na usnama, tu je nova nijansa Rouge Allure Extrait de Gloss – Triomphal u intenzivnoj hladno crvenoj, ali vrlo svjetlucavoj nijansi.

Popularna linija sjajila za usne Levres Scintillantes također ima dvije nove nijanse: Sweet Beige – nude nijansa s mnogo sjajnih čestica i Sparkle d`Or – prozirna sa zlatnim česticama.

I na kraju jedan vrlo upečatljivi blagdanski lak za nokte u ultra crvenoj nijansi prepunoj zlatnih čestica - Rouge Carat.

Preporučene maloprodajne cijene:

Lumière Sculptée de Chanel: 434 kn

Poudre Universelle Libre Féerie: 316 kn

Ombre Essentielle - Blazing Gold i Beige Lamé: 205 kn

Ombre Contraste Duo Noir – Ivoire: 292 kn

Ligne Extrême Or: 213 kn

Ruževi Allure Famous i Envirée: 229 kn

Rouge Allure Laque Empire: 245 kn

Rouge Allure Extrait de Gloss Triomphal: 229 kn

Levres Scintillantes Sweet Beige i Sparkle d`Or: 194 kn

Lak za nokte Rouge Carat: 170 kn

Tags: kreator, philips, ovoj, kolekciji, nijansama, crvene, chanelovskim, klasičnim, bjelokost, crna, poigrao, peter, prigodnoj, zlatno-bež, crvena

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2011/2012 Svjetlucavo, zlatno i crveno za Božić u Chanelovom stilu