Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Tamno plava je boja jeseni! Kažu u Dioru

Jedina boja koja se može ravnopravno natjecati s crnom ove jeseni je tamno plava! Tako razmišljaju dizajneri kozmetičke kuće Christian Dior i zato su osmislili cijeli koncept jesenske dekorativne kolekcije Blue Tie u tamnijim plavim bojama uz akcente bijelog, bež i srebrnog.

 

Zvijezde kolekcije su 2 palete sjenila Blue Tie Star u limitiranim izdanjima kojima je u elegantno srebrno kućište još pridodano i sjajilo za usne. Ovo sjajilo je metalnim poklopcem fizički odvojeno od sjenila što je vrlo praktično kako se se kod korištenja čestice sjenila ne bi pomiješale sa sjajilom. Također se u kompaktu nalaze i dva aplikatora za nanošenje. Cijena palete je 525 kn.

001 Smoking Blue je kvartet sjenila u plavim nijansama, od indigo plave do sivo plave, sve u kombinaciji mat i sjajne teksture. Sjajilo je nježno roze boje.

002 Smoking White je kvartet sjenila u srebrno plavim nijansama, od svijetlo srebrno plave do bijele, također u kombinaciji mat i sjajne teksture. Sjajilo je boje usana, nude.

Diorshow Liner Waterproof su dugotrajni eyelineri u olovci, mekane formule za lako nanošenje. Dolaze u dvije boje u skladu s bojama kolekcije: Carbone 098 i Marine 178 po cijeni 168 kn.

 

3 Coleurs Smoky su trio sjenila namijenjena za postizanje smokey eye efekta: 091 Smoky Black, 291 Smoky Navy. U plavom kućištu se nalazi ogledalo i 3 nijanse sjenila od kojih jedno služi kao baza na koje se nanose dvije tamnije nijanse (jedna je mat, a druga sjajna). Cijena trio sjenila je 315 kn.

 

 

 

Novost kolekcije su i 6 ruževa nazvanih Rouge Serum Crystal koji su nasljednici već poznate linije Rouge Serum. Ovi ruževi su lagane i njegujuće strukture i nemaju potpuno pokrivanje usana, nego su više prozirni. Njihova cijena je 250 kn.

215 Primrose Crystal – bež pink nijansa

345 Coral Crystal – breskvasta nijansa

455 Tea Rose Crystal – pink nijansa

645 Sweet Pink Crystal – ljubičasto crvena nijansa

675 Passionate Pink Crystal – crveno pink nijansa

855 Carmine Crystal - crveno narančasta nijansa.

Također su tu i 4 nove nijanse Rouge Dior ruža za usne. Kupiti ih možete po cijeni od 229 kn.

314 Angelique Beige je lagana bež s dodatkom pink nijanse

428 Pisanelle Pink je zagasito šljivasta s dodatkom pink

651 Tourbillon Pink je žarko pink

741 Allegro Pink je jaka ljubičasto šljivasta nijansa.

U ovoj kolekciji izašla su i dva rumenila Diorblush u očaravajućim pink nijansama. 839 Vintage Pink je reizdanje rumenila iz prošlogodišnje proljetne Dentelle kolekcije. To je duo rumenilo mat i sjajne strukture koje pomiješano daje laganu pink boju. 889 Pink in Love je također duo rumenilo mat i sjajne strukture koje pomiješano daju pink boju s nešto naglašenijom crvenom komponentom. Vrlo praktična činjenica kod ovih rumenila je da s njima u biti dobivate tri rumenila u jednom. Naime, svaki dio rumenila možete koristiti posebno,a možete ih i pomiješati i tako svak put dobiti drugu nijansu ili efekt. Cijena rumenila je 312 kn.

Na kraju je kolekcija zaokružena s 2 laka za nokte Dior Vernis u odgovarajućim nijansama plavog, koji su limitirano izdanje: 607 Blue Denim – kraljevsko plava, kremaste strukture i 908 Tuxedo – tamno plava, metalik strukture. Cijena lakova Dior Vernis je 168 kn.

Tags: kolekcije, bijelog, boja, cijeli, dekorativne, blue, jesenske, jeseni, zato, tamno, plava, koncept, osmislili, plavim, bež

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2011/2012 Tamno plava je boja jeseni! Kažu u Dioru