Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

YSL Fall look 2011.

Ovogodišnju YSL jesensku kolekciju potpisuje poznati vizašist Lloyd Simmonds koji od lipnja 2010. godine  doprinosi svojim umjetničkim senzibilitetom, talentom i ekspertizom kreativnom razvoju make up proizvoda Yves Saint Laurent kuće.

Njegovi prvi projekti su vezani za suradnju sa magazinom Elle, a potom su uslijedili brojni makeup angažmani za modne revije: Dior Couture i prêt-à-porter, Valentino Couture i prêt-à-porter, Giorgio Armani, Dolce & Gabanna, Versace, Louis Vuitton, Gucci, Yves Saint Laurent, Lanvin, Stella McCartney, Comme des Garçons, Yohji Yamamoto… modni i beauty editoriali za Vogue, Numéro, Citizen K, Amica, Flair i The New York Times. Kako sam kaže htio je izraziti ono što misli da je u srcu Yves Saint Laurenta - pravi moderan glamur. Kolekcija je inspirirana YSL modnim revijama za ovu jesen. Ponoćno plava, kobalt zelena i ljubičasta boje su ponoćnog vrta. Svojim bogatstvom kreiraju zavodljiv i intenzivan look za nadolazeću jesen.

 

RUMENILA

6 senzualnih nijansi i igra kontrasta - od matirajućih do svjetlucavih. Paletice od četiri kvadrata sastavljenih od mat i satenskog praha koji laganim prelaskom kista stvaraju blistavi veo preko obraza.

Preporučena je cijena YSL rumenila 356 kn.

ROUGE VOLUPTE PERLE

Rouge Volupte Perle donosi novi niz od šest nijansi, idealnih za noć i dan. Bogat pigmentima, Rouge Volupte Perle pronalazi idealan balans između boja i sjaja te ostavlja moiré efekt refleksije na usnama poput dragocjene svile. Dolazi u tri svjetlucave i razigrane nijanse za dan i tri nijanse za noć duboke i intenzivne. Nevjerojatno je blage i nježne teksture te postaje odmah jedno s usnama, ostavljajući veo boje i izuzetan sjaj. Kompleks biljnih voskova i silikonskih polimera omogućava da nježno klizi i zaglađuje usnice. Sjajan tanki film s ogledalo efektom reflektira svjetlo, a hijaluronska kiselina nudi osjećaj dugotrajne udobnost.

N° 107 – Impetuous Beige

N° 108 – Celestial Mauve

N° 109 – Brazen Plum

N° 110 – Incandescent Orange

N° 111 – Mysterious Red

N° 112 – Spellbinding Violet

Cijena Rouge Volupte Perle ruževa je 261 kn.

PONOĆNI CVJETOVI SJENILA ZA OČI (OMBRES 5 LUMIERES)

5 intenzivnih sjenila nosivih u bilo kojoj kombinaciji, u igri kontrastom, objedinjenih u jedinstvenoj novoj paleti: zamno zeleno, ružičasto ljubičasto, boje patlidžana, ljubičasto i nježno zelenkasto.

N° 11 – Midnight Garden možete kupiti po cijeni od 506 kn.

LAK ZA NOKTE (LA LAQUE)

Yves Saint Laurent stil se proteže i na ljepotu izgleda noktiju. Ruke postaju  luksuzni modni detalj. Nova moderna nijansa tamnozelene do ponoći plave esencije…poput metalne refleksije u moru obasjane mjesečinom.

LA LAQUE N° 43 - Wintergreen

LA LAQUE N° 44 – Moonlight blue

Preporučena cijena laka za nokte je 174 kn.

Tags: yves, saint, laurent, proizvoda, godine, svojim, kuće, senzibilitetom, talentom, umjetničkim,  doprinosi, ekspertizom, kreativnom, razvoju

najčitanije

zadnji komentari