Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Želim mjesec! Givenchyev!

'A true revolution for a real evolution', motiv je Givenchyeve kolekcije za jesen-zimu 2011 pod imenom 'Želim mjesec' (Je Veux La Lune).

 

Nicolas Degennes je pronašao inspiracija u mjesecu i njegova fascinacija mjesečinom i njenom misterioznošću je rezultirala kolekcijom koja je potpuno drugačija od dosad viđenih. Rekao je: 'Željeti mjesec je željeti nešto što se čini nedodirljivo i to uistinu uzbuđuje!' Je Veux La Lune kolekcija čini upravo to – hvata mjesečinu, igra se sa kontrastima, osvjetljava i zatamnjuje. Uspjeli su uhvatiti čistu bit mjesečine i bogatu dubinu tamne strane mjeseca.

Must-have kolekcije je Les Ombres de Lune koji dolazi u dvije nijanse Lune Mystérieuse n°1 (za svjetlije tipove kože sa rozim podtonom) i Lune Mystérieuse n°2 (za srednje tamne tipove kože i žuti podton). Crni mjesec u kremast-bijelom nebu i tamno-plavi, noćni mjesec u zlatnom nebu je iluminirajući prah za obraze, oči, ten i u isto vrijeme i intenzivno sjenilo za kontrastni učinak. Sjenilo se može nanositi suho ili mokro za intezivni smoky efekt. Nova formula bez talka smanjuje učinak praha i stoga se mogu koristiti i kao primer za svijetli ten kojem daju proziran sjaj. Također se može koristiti i kao premaz na usnama ili oko njih za naglašavanje kontura.

Limitirana edicija rumenila Le Prisme Blush-Glow u boji Lune Rosée n°41 pristaje svakom tenu te ga možete slojevito nanositi za jači efekt ili lagano za biserni sjaj sa malo bojice.

Rouge Interdit Lune Carmin n°52, Gloss Interdit Lune Carmin n°31 su također limitirane edicije senzualne crvene boje. Gelée d’Interdit Lune Argentée n°15 daje sjaj i prirodno svjetlo koje naglašava boju usana.

Tags: 2011, givenchy, makeup, jesen-zima

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2011/2012 Želim mjesec! Givenchyev!