Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zlatna Diorova božićna kolekcija: Les Rouges Or

Dior nam je ovu božićno sezonu obojao u svoju zaštitnu boju – zlatnu. Kao što je Jean Cocteau rekao, ime Dior se sastoji od riječi Dieu (Bog) i Or (zlato). Zato ne čudi što zlatnu boju najčešće povezujemo sa njihovim kolekcijama.

Dior se još od svojih prvih kolekcija početkom četrdesetih godina prošlog stoljeća poigravao sa zlatom kao krajnjim simbolom luksuza. Fascinacija zlatom ima uporište u samim početcima brenda i još uvijek se nastavlja.

 

Kuća Dior je ove blagdanske sezone izbacila kolekciju Rouge Or, paletu ruževa i lakova kojima je glavna karakteristika zlatna boja. Zlato je to koje naglašava boje kolekcije i u obliku zlatnog praha stvara kristalnu fuziju sa crvenom. Tyen, kreativni direktor za make-up u Dioru pronašao je novi način da najljepše Diorove ruževe učini još ljepšima i luksuznijima. Njegova tajna je vrtoglavom rasponu boja. Igrajući se sa dragocjenim svjetlucanjem zlata učinio je Diorove ruževe još luksuznijim. Inspiriran bljeskanjem zlatnih čestica stvorio je zlatnu kolekciju ruževa, kombinaciju šimera i pigmenata prožetu zlatnim svjetlom koje isijava sa usana i sa noktiju.

NOVI ASPEKT DIOROVIH RUŽEVA

Karakteristika ruževa iz Božićne kolekcije je definitivno zlatni sjaj koji dodatno naglašava boju ruža. Spektar boja od crvene, preko koraljne do roze daje najljepše ruževe naglašene zlatnim česticama. Fini zlatni prah ne sjaji kao biseri nego se topi kao pigment naglašavajući primarnu boju ruža. Na usnama je fin, živahan i izazovan, ugodan te hidratantan kao i drugi Diorovi ruževi. Zvijezda božićne kolekcije je definitivno zlatni ruž koji naglašava prirodnu boju usana dajući joj zlatni sjaj. Dolaze u bojama Or Etoilé 217, Versailles 527, Belle de Nuit 841, Nocturne 961, Cinderella 451, Victorine 747 i Constellation 758.

ZLATO NA VRHOVIMA PRSTIJU

Osim zlatne kolekcije ruževa, Dior je transformirao i lakove za nokte u maglicu zlatnog svjetla. Boja lakova je duboka, intezivna i sjajna sa zlatnim odsjajem. Dolazi u limiritanim bojama: Or Divin 221, Exquis 611, Merveille 651 i Apparat 871.

Cijena ruževa je 229 kn, a lakova 169 kn.

Tags: make-up, dior

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2011/2012 Zlatna Diorova božićna kolekcija: Les Rouges Or