Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zvjezdano božićno nebo iz Givenchya

Givenchy je još jednom napravio glamuroznu blagdansku kolekciju koja blista kao zvijezde u vedroj zimskoj noći, točno u ponoć. Da, kolekcija se tako upravo i zove – Nuit Céleste. Kolekcija topi zimski umor toplinom bljeskajućeg zlata i misterioznom dubinom crne, zimske noći koja kulminira u vatreni poljubac svjetlećih zvjezdica. Zlato je i dalje light motiv kao i kod drugih božićnih kolekcija.

Nicolas Degennes, kreativni direktor Givenchya, poetski opisuje kolekciju: 'Kolekcija sakriva zimsku sjetu iza vela zlata koji zrači svjetlo. Intezivno crna vlada zajedno sa kozmičkom dubinom, a crveni poljupci se prostiru od Zemlje do Mjeseca. Radost koja se osjeća je dana na dar'. Kolekcija je inspirirana princezom iz bajke Charlesa Perraulta koja je rekla svojoj vilinskoj kumi: 'Želim jednu haljinu boje mjeseca, a drugu boje sunca'. Sa samo jednim zamahom čarobnog štapića, okruženog aureolom sjajnih zvjezdica, njena želja se ostvarila.

L’Or Céleste Starry Loose Powder je zvijezda kolekcije. Svjetlucave zvjezdane čestice u prahu pružaju svilenkastu, ultrafinu teksturu koja donosi pravi božićni duh. Luksuzna bočica podsjeća na stare parfeme, a prah iluminira kožu sa milijon zvijezda. Sve je popraćeno ženstvenim mirisom. Puder je namijenjim i licu i tijelu, a na oči se preporuča nanošenje prstima. Nicolas Degennes preporučuje nanošenje pudera na dobro navlaženu kožu. Cijena L’Or Céleste je 420 kn.

L’Ombre Noire je novo sjenilo za oči namijenjeno i suhom i mokrom nanošenju. Duboka crna za intezivno dubok pogled. Sjenilo je višenamjensko te dolazi sa tri kistića. Može se koristiti kao sjenilo, baza za sjenilo, kao tuš ili kohl-olovka za oči te kao maskara. Obogaćeno je polimerima te ima kremasto-suhu teksturu. Nicolas savjetuje da gustoću sjenila prilagodite laganim dodirom tonika ili vode te da se poigrate sa efektima. Cijena L’Ombre Noire sjenila je 341 kn.

Phenomen’Eyes Le Prisme Yeux Mono OR CÉLESTE N°20 dolazi kao ograničeno izdanje u rasponu od mat do sjajnog, zlatnog glittera. Može se koristiti samo ili u kombinaciji sa L’Ombre Noire sjenilom. Cijena mu je 195 kn.

Phenomen’Eyes Mascara sadrži sjajne čestice koje nježno obavijaju trepavice. Kolekciju dopunjava zlatnom bojom GOLD SPARKLES N°6. Može se nanositi samostalno ili kao završni sjaj poviše obične maskare. Maskaru možete kupiti po cijeni od 203 kn.

Rouge Interdit ROUGE CÉLESTE N°53 i Gelée d’Interdit OR CÉLESTE N°16 daju završni touch usnama te izvrsno nadopunjuju jedno drugo. Cijena Rouge Interdita je 195 kn, a sjajila 180 kn.

Vernis Please! Lak za nokte dolazi u boji NOIR CÉLESTE N°176 a u njemu se ogleda biserna konstelacija svemira u tamnoj noći! Givenchy lakovi su gušći te je samo jedan sloj dovoljan kako bi dobili punu boju. Lak dolazi po cijeni od 120 kn.

Tags: koja, kolekcija, misterioznom, dubinom, crne, zimske, zlata, bljeskajućeg, topi, céleste, zimski, umor, toplinom, nuit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2011/2012 Zvjezdano božićno nebo iz Givenchya