Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blještavi fragmenti večeri: Éclats du Soir de Chanel

chanel-xmas-eclats-du-soir

Peter Philips, kreativni direktor Chanela za ove je blagdane reinterpretirao legendarni Chanelov Rouge Noir te ga dodatno obogatio zlatnim i brončanim nijansama. Blagdanska kolekcija nosi ime Éclats du Soir de Chanel.

U samom srcu kolekcije postavljen Rouge Noir i njegova nijansa prati sve proizvode. Na kapcima to je nijansa olovke za oči, na usnama baršunasta glatkoća ruža, na noktima tamni lak sa blistavim česticama…

Na sedam prodajnih mjesta na kojima možete kupiti Chanel blagdansku kolekciju naći ćete make-up podij obučen u božićni look gdje Chanelovi make-up artisti na licu mjesta mogu našminkati i uljepšati žene božićnim lookom. U Zagrebu to možete učiniti u Iris Kaptolu, Iris Areni, Douglasu City Center i Iris na Trgu, u Zadru u Douglasu Zadar, a u Splitu u Iris City Center Split i Douglas Split.

chanel-xmas-eclats-du-soir

Paleta sjenila REGARD SIGNÉ DE CHANEL

Zvijezda kolekcije je ovaj put paleta sjenila Regard Signé de Chanel. Iz Chanela su je najavili kao dašak luksuza, sna, kao božićni duh koji donosi čar legendarnih kodova kuće Chanel. Paleta intezivnih sjenila od guste i duboke zlatne bronce do sjenila sa 'vintage' sjajem. Oči su intenzivirane šljiva-crvenim nijansama ili ublažene zadimljenom 'taupe' i ružičastim, a izgledaju kao replike Chanelove dugmadi. Luksuz i profinjenost izraženi su u teksturi koja je mekana i puderasta. Cijena palete je 741 kuna.

chanel-xmas-eclats-du-soir

Sjenila OMBRES Contraste DUO Nuit-Claire

Duo sjenila u boji Nuit-Claire se može nanositi različitim intezitetom ovisno kakav izgled želite postići. Neodoljiva crna optimizira eleganciju zasićenih boja dok bež nijansa osvjetljava oči, zaglađuje prirodne kapke ili dodaje dodir svjetlosti u uglu očiju. Cijena duo sjenila je 308 kuna.

ILLUSION D'OMBRE sjenilo u nijansi APPARENCE

Apparence znači 'izgled' i ovo sjenilo s pravom nosi upravo to ime. Nemoguće je ignorirati ljeskanje zlata i bronce inspirirano dragocjenim materijalima. Illusion d'Ombre sjenila možete naći po cijeni od 231 kunu.

Vodotporna olovka za oči STYLO YEUX GRENAT

Ako se pitate kako postići Rouge Noir look na očima, u tome će vam pomoći olovka u boji dragog kamena pomoću koje možete napraviti intenzivnu i preciznu linija te dati očima baršunastu glatkoću.

POUDRE UNIVERSELLE LIBRE RÊVERIE

Čisti ten pod oblakom svilenog praha je san svake žene. Besprijekornu put u večernjem svjetlu možete postići sa puderom u prahu blistave bež boje s mješavinom svjetlucavog zlata i srebra.

Joues Contraste rumenilo STAR DUST

Dodir ružičaste boje na obrazima još ako je bogato prošarana nijansama zlata osvježava svako lice i daje završni potez izgledu. Maloprodajna cijena pudera u prahu je 333 kune, a rumenila 300 kuna.

chanel-xmas-eclats-du-soir

Rouge Allure Velvet L'IMPATIENTE

Mat ruž je novi 'must have' za zavodljive usne. Chanelov ruž za usne u boji L'Impatiente je intezivna Rouge Noir boja usklađena sa lakom za nokte. Baršunasta tekstura pridonosi intenzitetu boje.

Lévres Scintillantes

Sjajilo za svečane prigode naglašava ljepotu usana ultimativnim sjajem i mekom senzualnosti. Nijansa Allégorie je prozirna, nježna roza sa srebrnim sjajem, Mystery prirodna, svježa i intenzivna ružičasta, a Intrigue crveno-smeđa nijansa koja ističe prirodnu boju usana. Cijena ruževa Rouge Allure Velvet je 239 kuna, a sjajila 203 kuna.

chanel-xmas-eclats-du-soir

LE VERNIS lak za nokte Malice

'Zločesta' boja Malice, crvena s crnim sjaja donosi suprotnosti - crna nijansa sa blistav srcem od crvenog sjaja. Malice možete naći po cijeni od 179 kuna.

Tags: make-up, chanel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2012/2013 Blještavi fragmenti večeri: Éclats du Soir de Chanel