Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Glam rock na moderni način: Estée Lauder Violet Underground

estee-lauder-violent-underground

Violet Underground, jesenska kolekcija Estée Lauder dostupna je i u Hrvatskoj. Inspiracija za kolekciju je došla iz glam rocka, a samo ime asocira na jedan od najvećih bendova 70-tih godina Velvet Underground.

Tom Pecheux, kreativni makeup direktor, je izjavio da su stvorili dramatičan modni izgled sa dozom fantazije. Glavna nota kolekcije je ljubičasta i upravo je ona, zajedno sa fuksijom, dala glam rocku novu dimenziju i donijela fantastični estetski preokret. Kolekcija je imala svoj debi na reviji Dereka Lama ovu jesen.

 

estee-lauder-violent-underground

Pure Color Five Color EyeShadow Palette Violet Underground paleta sjenila zvijezda je kolekcija koja je bogata mješavina duboke ljubičaste, grimizne i fuksije u kombinaciji sa senzualnom blijedo-ružičastom i snažnoj mat crnoj. Forumula sjenila ima novu, inovativnu 'tribrid' tehnologiju koja omogućuje dva finiša – mokri za jako naglašenu, pigmentiranu boju ili suhi za suptilni sjaj. Cijena palete sjenila je 480 kuna.

Pure Color Quick-Thick EyeLiner dolazi u boji Punker Black, a dizajnirao ga je sam Tom Pecheux kako bi omogućio brzo iscrtavanje očiju tušem bez razmazivanja. Cijena tuša za oči je 227 kuna.

Pure Color Gloss sjajila u bojama neobičnog imena Chaotic Currant i Rebellious Violet daju usnama alternativnu kristalnu dimenziju. Cijena sjajila je 222 kuna.

Pure Color Nail Lacquer lak za nokte u boji Black Iris, nadahnut punk-rockom i visokom modom, duboka je crna sa avangardnim ljubičastim preljevom.Cijena lakova je 205 kuna.

Kolekcija Violet Underground može se naći na samo dva prodajna mjesta u Hrvatskoj i to u Irisu na Trgu u Zagrebu te u Douglasu u Marmontovoj u Splitu.

Tags: make-up, estée, lauder, jesen

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2012/2013 Glam rock na moderni način: Estée Lauder Violet Underground