Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Jesen u Clarins bojama

clarins-ombre-minerale

Clarinsova najnovija jesenska dekorativna kolekcija donosi potpuno nova mono mineralna sjenila Ombre Minerale u čak 16 nijansi za svačiji ukus.

clarins-ombre-minerale

 

Mogu se nanositi suha ili mokra, a izuzetno su dugotrajna zahvaljujući kombinaciji mineralnog pudera i pigmenata. Također možete birati između nekoliko tekstura: mat, saten i svjetlucavih. Ova mono sjenila su vrlo praktična pakiranja od 2 g, a prodajna cijena im je 165 kn.

clarins-ombre-minerale-colour-accents-rumenilo

Niti obrazi nisu ostali zanemareni zahvaljujući novom rumenilu/iluminatoru Colour Accents Face and Blush Powder koji se sastoji od 3 neutralne nijanse i 2 pink poprečne pruge koje zajedno tvore univerzalni miks boje za svačiji ten. Daje vrlo ugodan osjećaj na licu zahvaljujući sastojku bijelog čaja. Cijena ovog limitiranog izdanja je 285 kn.

Već poznata maskara Instant Definition će ove jeseni odjenuti vaše trepavice u intenzivnu boju šljive. Radi se o također limitiranom izdanju u nijansi Intense Plum, po cijeni od 202 kn.

clarins-ombre-minerale-fall-makeup-2012

Fantastična kolekcija izuzetno trajnih ruževa Rouge Prodige obogaćena je za četiri jesenske nijanse: 132 Spiced Orange, 133 Fig, 134 Orchid Pink i 135 Dark Cherry. Ovi ruževi daju intenzivnu pigmentaciju i ugodan osjećaj na usnama. Prodajna cijena im je 168 kn.

clarins-ombre-minerale-dot-liner

I na kraju predstavljamo jednu inovaciju za sve one kojima iscrtavanje linije na gornjim kapcima teško polazi za rukom. Clarins je osmislio 3-Dot Liner, odnosno tekući liner u automatskoj olovci s 3 mekana paralelna vrha koji istovremeno otpuštaju boju omogućavajući preciznije iscrtavanje linije bez pogrešaka. Ova inovacija dolazi samo u crnoj nijansi i prodaje se po cijeni od 178 kn.

Tags: sjenila, jesen-zima, clarins, 2012/2013, mineralna

najčitanije

zadnji komentari