Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Polarna svjetlost na licu: IsaDora Northern Lights blagdanska kolekcija

isadora-nothern-lights-holliday-make-up

Na naše je tržište nedavno došao skandinavski brand IsaDora koji ima reputaciju make-up brenda broj 1 u Švedskoj, a i u cijeloj Skandinaviji. Dosad smo ga imali prilike gledati samo na stranim beauty blogovima, a kod nas IsaDora make-up možete kupiti ekskluzivno u Muller parfumerijama.

Brend IsaDora lansiran je 1938. godine i ima dugu tradiciju. Koriste  samo najfinije sirovine te su njihovi proizvodi bez dodanih mirisa. Ne provode testiranja na životinjama, a IsaDora proizvodi sadrže samo pigmente i osnovne sastoje koji su u skladu sa strogim US FDA (Food and Drug Administration), EU zakonima i japanskim regulativama. Sigurnosni sistem 'click-in' garantira nove, zatvorene proizvode, a kao dodatnu sigurnost svi proizvodi za oči i usne zatvoreni su plastičnom folijom i možete biti sigurni da ih prije vas nitko nije otvarao ili koristio.

Prvu kolekciju koju će IsaDora lansirati je blagdanska kolekcija pod nazivom Northern Lights. Kolekcija je u prodaji sve dok traju zimske čarolije i bajkovit ugođaj.

Kolekcija Northern Lights donosi bajkovitu atmosferu sjevernog pola u blagdansko vrijeme, a inspirirana je 'Artic Winter Wonderland' smješten na sjeveru Skandinavskog poluotoka. Lice kolekcije je Candice koju je Djed Božićnjak pozvao na ekskluzivnu zabavu noć prije nego što će poći na božićnu turneju raznositi IsaDora poklone.

Glavne boje kolekcije su snježno bijela, zvjezdano srebrna, tamno-plava boja noćnog neba, ljubičasta boja polarnog svjetla, zlatno-smeđa boja sa dodirima crvene blagdanske boje.

isadora-nothern-lights-holliday-make-up

U kolekcji se nalaze ruževi Perfect Matt Lipstick u boji Red Carpet 03 i Perfect Moisture Lipstick u boji  Satin Pink 77 (109 kuna), sjajilo Moisturizing Lip Gloss u nijansama 01 Clear Sorbet i 24 Grape Jam (99 kuna) te olovka za usne Perfect Lipliner 31 Prime Red (69 kuna).

isadora-nothern-lights-lakovi

Nokti su ukrašeni lakovima Wonder Nail u bojama North Star, Polar Nights i Arctic Treasure (69 kuna).

isadora-nothern-lights-sjenila

Oči istiće Precision maskara u boji Black Brown (129 kuna) i Big Bold Super volumizing maskarom (125 kuna), a naglašene su paletama sjenila Eye Shadow Quartet u nijansama Northern Lights i Lynx (139 kuna).

isadora-nothern-lights-glitter-eyeliner

Dodatni blagdanski ugođaj čine tuševi za oči Glitter Eyeliner u zlatnoj i srebrnoj boji (109 kuna).

Pri kupovini dva proizvoda iz blagdanske kolekcije na poklon dobijete i Pearl narukvicu.

Tags: make-up, božić, isadora

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen-zima 2012/2013 Polarna svjetlost na licu: IsaDora Northern Lights blagdanska kolekcija