Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Iz Pampersa i dm-a stižu iznenađenja za mame i bebe: Hippy Garden tunika

Kako bi ovog proljeća i mame i bebe uživale u trenucima punim ljubavi, posebno su im iznenađenje pripremili dm, Pampers i Hippy Garden -  za kupnju tri paketa pelena Pampers Premium Care mame će dobiti tuniku Hippy Garden.

Kako boravak izvan kuće zahtijeva i više rezervnih stvari koje mame moraju ponijeti za bebe, najčešće se dogodi da sebe stavljaju u drugi plan. Za svaku mamu najbitnije je da njenoj bebi bude udobno, da bude suha, da joj je toplo te da joj pruži svu svoju ljubav.

Imajući to na umu, Pampers i dm su se i ovog proljeća potrudili osigurati najbolje za bebe, ali i mame. Naime, sve mame koje tijekom travnja kupe tri paketa pelena ili pelena-gaćica Pampers Premium Care na poklon dobivaju tuniku Hippy Garden

Osim tunikom, mame će biti oduševljene i inovacijom koja stiže iz Pampersa, a riječ je o najmekšoj Pampersovoj peleni ikada, koja omata bebinu kožu u čistu ljubav. Njezi kože s 5 zvjezdica sada su pridodani svilenkasto mekani materijali te jedinstveni upijajući kanali koji osiguravaju ravnomjernu raspodjelu vlažnosti.

Pampers zna da čak i najluksuznija mekoća ne znači ništa bez suhoće te stoga njegove pelene Premium Care nude do 12 sati suhoće. Radi se o prvim i jedinim pelenama s upijajućim kanalima koji ravnomjerno raspoređuju vlažnost, a njihov indikator mokre pelene javlja roditeljima da je vrijeme za promjenu pelene kako bi mališani u potpunosti uživali u ljubavi koja ih okružuje.

Tags: garden, bebe, hippy, mame, pampers

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Kutak za trudnice, mame i bebe Iz Pampersa i dm-a stižu iznenađenja za mame i bebe: Hippy Garden tunika