Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najnježnije i najsigurnije čišćenje i njega za bebe: WaterWipes vlažne maramice

waterwipes

WaterWipes vlažne maramice koje sadrže samo prirodne sastojke i u potpunosti su bez kemikalija stigle su i na naše tržište. Prirodni sastojci u WaterWipes maramicama bez kemijskih sastojaka ne iritiraju osjetljivu kožu beba te pomažu u sprječavanju kožnih bolesti kao što je pelenski osip.

waterwipes

Bebina koža izuzetno je osjetljiva i nježna te je ranjivija od kože odraslih. Koža bebe fiziološki se razlikuje od dječje kože i kože odraslih ljudi po sastavu, strukturi i funkciji. Koža novorođenog djeteta 30% je tanja od kože odraslog čovjeka, stoga zahtjeva posebnu njegu i zaštitu. Svako drugo dijete barem jednom dobije pelenski osip.

Water Wipes vlažne maramice sadrže prirodne sastojke (izvorsku vodu 99,9% i 0,1% ekstrakt ulja sjemenki grejpa) koji ne iritiraju osjetljivu kožu te pomažu u sprječavanju kožnih bolesti kao što je pelenski osip.

waterwipes

Water Wipes priča

Kada je Edward McCloskey, osnivač tvrtke, postao otac odlučio je poput većine roditelja koristiti dječje maramice. Nažalost, njegovo dijete često je imalo pelenski osip zbog čega je Edward obratio pozornost na sastav maramica i iznenadio se količinom sintetičkih kemikalija i konzervansa u njima. 'Uvijek sam vjerovao kako ne treba koristiti kemikalije na koži beba ako nisu neophodne. Tako su nastale Water Wipes maramice, jedine dječje maramice na svijetu koje ne sadrže kemikalije, već 99,9% vode i 0,1% ekstrakta sjemenki grejpa. Čiste i nježne poput pamuka i vode, ali učinkovite u čišćenju. Svakodnevno diljem svijeta novi roditelji otkrivaju dobrobiti nježnih i sigurnih Water Wipes maramica te se nadam se da će se i vama svidjeti.', rekao je Edward McCloskey.

Water Wipes maramice sadrže 99,9% vode koja je pročišćene postupkom bez kemikalija koji sterilizira maramice i mijenja površinsku napetost vode. Rezultat je mekana površina maramica s većim učinkom čišćenja.

Drugi prirodni sastojak je ekstrakta sjemenki grejpa 0,1% koji hidratizira i umiruje kožu s blagim antimikrobnim djelovanjem. Prirodni ekstrakt grejpa pomaže i u održavanju dobrog stanja kože te sprječava upalnu reakciju kože.

Samo najsigurnije za vašu bebu - Water Wipes maramice potražite u prodavaonicama dm-a po cijeni od 27 kuna (60 komada).

Tags: maramice, waterwipes

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Kutak za trudnice, mame i bebe Najnježnije i najsigurnije čišćenje i njega za bebe: WaterWipes vlažne maramice