Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najnježniji način mjerenja temperature: Hartmann Thermoval baby toplomjer

thermoval-baby-digitalni-toplomjer

Roditeljska ljubav uvijek traži nježniji način mjerenja temperature, a novi Hartmann Thermoval baby toplomjer služi upravo za to - za mjerenje temperature bez dodira i zvuka.

Kako temperatura djeteta raste, razumljivo raste i zabrinutost, ali prirodno je da mala djeca učestalije imaju povišenu tjelesnu temperaturu jer se time osnažuje imunološki sustav u borbi protiv raznih infekcija.

Hartmann Grupa vodeći međunarodni proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda,  razvio je novi Thermoval baby toplomjer inovativne tehnologije kojim je po prvi puta  moguće izmjeriti tjelesnu temperaturu bez dodira i zvuka. Time jednostavno i bez stresa možete pratiti tjelesnu temperaturu, dok  dijete dobiva potreban mir i san kako bi se što brže oporavilo. Novi Thermoval baby  pruža i dodatne mogućnosti mjerenja, primjerice mjerenje temperature hrane, bočice s mlijekom, dječje kupke, pa čak i temperature prostorija.

thermoval-baby-digitalni-toplomjer

Novi, inovativan Thermoval baby toplomjer pruža precizne rezultate mjerenja tempereature s čela u samo 3 sekunde i to bez zvuka.  Uređaj ima integriran optički alarm za vrućicu te pohranjuje zadnjih 10 mjerenja. Dodatna pogodnost novog Tehrmoval baby toplomjera je trostruka primjena. Na taj način, osim s čela, Thermoval baby je lako primjeniti i na predmetima s kojih je nužno očitati temperaturu kao što je bočica s mlijekom ili dječja kašica. Učinkovit je kod mjerenja tempereature prostorije, ali i dječje kupke.

thermoval-baby-digitalni-toplomjer

Što činiti kada dijete ima temperaturu?

Tjelesna temperatura prirodno oscilira tijekom dana. Primjerice, tjelesna temperatura djeteta može biti nešto viša navečer nego što je bila ujutro. Kad osjetite da dijete ima vrućicu, intuitivno ga pokušajte primiriti kako bi se bolje osjećalo. Ovisno o visini tjelesne temperature, postoje dodatne mjere koje se preporučuju poduzeti. Odjenite dijete lagano kako previše odjeće i prekrivača ne bi uzrokovalo dodatno podizanje tjelesne temperature, potičite dijete na učestalo uzimanje tekućine  te  redovito provjeravajte tjelesnu temperaturu .

Raspon tjelesne temperature za djecu i bebe (mjerenje s čela):

Normalna temperatura 35,8 – 36,9 °C

Blago povišena temperatura 37,0 – 37,5 °C

Lagana vrućica 37,6 – 38,0 °C

Umjerena vrućica 38,1 – 38,5 °C

Visoka vrućica 38,6 – 39,4 °C

Iznimno visoka vrućica 39,5 – 42,0 °C

Cijena Thermoval baby toplomjer je 390 kuna, a za ugodno i praktično mjerenje temperature Hartmann preporučuje i ostale proizvode iz Thermoval linije digitalnih toplomjera -Thermoval standard,  Thermoval duo scan, Thermoval rapid, Thermoval kids i Thermoval flex.

Tags: novi, upravo, način, baby, temperature, dodira, toplomjer, thermoval, hartmann, mjerenja, nježniji, zvuka

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Kutak za trudnice, mame i bebe Najnježniji način mjerenja temperature: Hartmann Thermoval baby toplomjer