Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kutak za trudnice, mame i bebe

Zbogom ožiljcima, strijama i neujednačenom tenu: Bio-Oil

bio-oil

Jedan od najtraženijih ulja je stigao i na naše tržište. Bio-Oil poboljšava izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom.

Više...

 

Umirite osjetljivu kožu beba: La Roche-Posay

la-roche-posay-baby-2014

Koža beba i male djece nježnija je i tanja od kože odraslih, stoga je od izuzetne važnosti koristiti odgovarajuće proizvode koji će štititi i njegovati osjetljivu dječju kožu. La Roche-Posay je odabrao 5 proizvoda posebno prilagođenih za čišćenje i njegu svih tipova osjetljive dječje kože: termalnu vodu za umirenje, Lipikar Syndet i ulje za pranje, Lipikar Baume AP za svakodnevnu njegu te Cicaplast Baume B5 za nadraženukožu beba i djece.

Više...

 

Besplatno predavanje za trudnice: Smanjite rizik po svoje i bebino zdravlje koristeći sigurne kozmetičke i nekozmetičke proizvode

sutra-predavanje-za-trudnice

U Zagrebu će se 17. veljače 2014. g. održati besplatno predavanje za trudnice o prednostima i rizicima uzimanja lijekova i ostalih metoda samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja.

Više...

 

Umirite i zacijelite oštećenu kožu: Cicaplast Baume B5

la-roche-posay-cicaplast-baume-b5

La Roche-Posay predstavlja sastavni dio svake kućne ljekarne Cicaplast Baume B5 - balzam koji trenutno umiruje i štiti kožu te ju potiče na zacjeljivanje zahvaljujući optimalnoj formuli i teksturi.

Više...

 

Nježna njega za najmanje: Avon Baby

avon-baby

Kozmetička kuća Avon predstavila je liniju proizvoda Avon Baby namijenjenih djeci starijoj od 6 mjeseci. Proizvode iz ove linije odlikuju nježne formule, ugodni mirisi te praktična pakiranja, a ne sadrže parabene niti umjetne boje.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Kutak za trudnice, mame i bebe