Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zbogom ožiljcima, strijama i neujednačenom tenu: Bio-Oil

bio-oil

Jedan od najtraženijih ulja je stigao i na naše tržište. Bio-Oil poboljšava izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom.

Bio-Oil je ulje koje može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

bio-oil

'Bio-Oil je na tržištu prisutan već dvadesetak godina i od tada je proizvod broj jedan kada je riječ o poboljšavanju izgleda kože na kojoj su sitni nedostaci poput strija, ožiljaka i nejednakosti tena. Dosad je ovaj proizvod osvojio više od 130 nagrada na području njege kože koje su dodijelili stručnjaci i sami korisnici. U Hrvatskoj se od nedavno može nabaviti u ljekarnama i vjerujemo da će mnogima pomoći da poboljšaju izgled svoje kože', izjavila je farmaceutkinja i brend menadžerica za Bio-Oil, Vanja Plačko Dodig.

bio-oil

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin Oil koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A i E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.

bio-oil

Ulje Bio-Oil su otkrile i brojne svjetske zvijezde koje ga svakodnevno koriste. Među njima je jedan od trenutačno najtraženijih svjetskih modela, Robyn Lawley, poznata starleta Kim Kardashian, koja je ulje koristila tijekom i nakon trudnoće te pjevačica Mel B koja je posvjedočila da su joj se strije povukle nakon redovitog korištenja ulja Bio-Oil.

Ulje Bio-Oil preporučuju i brojni dermatolozi i farmaceuti, a dostupno je u ljekarna po cijeni od 89 kuna (60ml).

Tags: vidljivim, kože, izgled, ulja, tržište, kutak, naše, stigao, tenom, poboljšava, tenu, neujednačenim, bio-oil, strijama, ožiljcima

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Kutak za trudnice, mame i bebe Zbogom ožiljcima, strijama i neujednačenom tenu: Bio-Oil