Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zeleno je IN!

Prošli tjedan u KEMIG Storeu okupili su se mnogi zaljubljenici u prirodno i organsko zdravlje i ljepotu, na eventu pod nazivom 'Zeleno je IN' gdje je u zaigranom okruženju i mirisnoj atmosferi predstavljena nova interaktivna brošura Cattier Bebe za majke, trudnice i bebe.

Kemig Store idealno je mjesto na kojem se spaja ekspertiza farmaceuta sa prirodnim liječenjem, aromaterapijom i BIO certificiranom kozmetikom, a ujedno možete pronaći sve što je potrebno da i sami izradite svoju kozmetiku uz stotine biljnih i eteričnih ulja te sastojke poput kolagena, elastina, vitamina i matičnih stanica švicarske jabuke za pomlađivanje kože.

 

Predstavljanje brenda Cattier Bebe je popratilo i predstavljanje progeama Aerofitnessa '& Mame & Bebe & Trudnice'. Cattier Bebe je vodeći organski brand dječje kozmetike i jedini s BIO certifikatom u ljekarnama. Kako Cattier Bebe vjeruje da je ključ zdrave dječje kože u eko-prirodnim sastojcima i bliskom odnosu majke i bebe, odmah je prepoznao vrijednost programa AEROfitness-a '& Mame & Bebe & Trudnice', integrirajući vježbe za mamu i bebu u svoju interaktivnu brošuru. Isti program prezentiran je na eventu, uz neodoljive i preslatke bebice koje su uz vježbanje sa svojim majkama oduševili sve prisutne. Osim u druženju sa zaigranim bebicama i isprobavanju Kemigovih BIO proizvoda sa zelenim potpisom, prisutni su mogli uživati i u baby-dekoracijama i kreativnim tortama od pelena dizajniranim od Avenue4Kids tima.

Kemig je za sve majke i trudnice osigurao primjerak nove Cattier Bebe brošure, u kojem mogu pronaći kupon za besplatni probni sat za program AEROfitness-a '& Mame & Bebe & Trudnice' kao i poklon-proizvod. Osim u Kemigu, sve proizvode s BIO potpisom brendova Cattier, Florame, Pranarom i Lavera možete pronaći u odabranim ljekarnama i bio drogerijama diljem Hrvatske.

Tags: nova, bebe, okruženju, mirisnoj, atmosferi, gdje, 'zeleno, zaigranom, majke, trudnice, nazivom, cattier

najčitanije

zadnji komentari