Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljepota

Savršena kosa, koža i nokti: Solgar Skin, nails and hair

solgar-skin-nails-and-hair

Solgar Skin, nails and hair trostruko je nagrađivan proizvod za zdravlje i ljepotu kože, noktiju i kose. Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su  i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra.

Više...

Zrake sunca u kosi: L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly

loreal-casting-sunkiss-jelly

Želite izgled kao sa plaže i da ljeto traje cijelu godinu? L’Oréal Paris osmislio je Sunkiss Jelly gel kako bi podario vašoj kosi osunčani izgled koji možete oblikovati na način koji želite.

Tags: ljepota

Više...

Savršeno obnovljena kosa: L’Oréal Professionnel Absolut Repair Lipidium

loreal-pro-absolut-repair-lipidium

Prioritet broj jedan žena na svijetu obnavljanje je oštećene kose. Inspiriran profesionalnim tretmanima kose u Brazilu, L’Oréal Professionnel stvorio je novu revolucionarnu uslugu - Absolut Repair Lipidium protokol.

Tags: ljepota

Više...

Muška strana prirodne svježine: Biobaza Men dezodoransi

biobaza-men-deo

Biobaza Men linija nadopunjena je sa četiri osvježavajuća, prirodna roll-on dezodoransa bazirana na mineralima iz soli te obogaćena senzualnim mirisnim uljima za učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa.

Tags: ljepota

Više...

Transformacija tanke kose: L’Oréal Elseve Fibralogy linija

loreal-elseve-fibralogy

Nova linija proizvoda Fibralogy u L’Oréal Elseve kolekciji je rješenje za tanku, krhku kosu. Zahvaljujući molekuli Filloxane koja oplemenjuje, prodire i povezuje vlakna, vlas kose je deblja polazeći od jezgre same vlasi.

Tags: ljepota

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota