Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ljepota

Osvježavajući mjehurići i kod kuće: SodaStream

sodastream

Bilo da se radi o ljetu ili zimi, osvježavajući napitci uvijek su in. Zahvaljujući uređaju za gaziranje SodaStream, sada i sami možete pripremiti osvježavajući i ukusan napitak.

Više...

Smanjite umor i iscrpljenost s vitaminskom bombom: Super Smoothie

dietpharm-super-smoothie

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali kako bismo osigurali sve potrebe našem organizmu potrebna je kontinuirana  konzumacija  različitog voća. Ponekad je to zaista nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, a konzumaciju u svakom trenutku gotovo nemoguća. Također, postoje ljudi koji jednostavno ne vole konzumirati voće ili jednostavno nemaju tu naviku.

Tags: ljepota

Više...

Formula za svaku kosu: Matrix Total Results

matrix-total-results

Matrix je redizajnirao svoju Total Results liniju, prvu Matrix liniju za profesionalnu njegu koja omogućava da samopouzdano, brzo i jednostavno kreirate svaki izgled . Još od osnivanja 1980. Matrix se fokusirao da sve što vam pruža bude profesionalno. Iz tog fokusa proizašao je novi, redizajnirani Total Results.

Tags: ljepota

Više...

Kad tijelo traži više: Bestvite dodaci prehrani

bestvite-dodaci-prehrani

Američki brend dodataka prehrani Bestvite prvi je put dostupan na hrvatskom tržištu. Svi Bestvite proizvodi se proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice (CGMP).

Tags: ljepota

Više...

Uklonite podočnjake zauvijek!

Pripremila: Luči Židić

Neprivlačni tamni krugovi ispod očiju problem su većini žena,  ali postoji niz trikova koje možete pokušati kako bi ih se riješili.

Tags: ljepota

Više...

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota