Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Mainstream parfemi

Za žene sa stilom i stavom: Manila Grace miris

manila-grace

Manila Grace parfem prvi je parfem istoimenog talijanskog modnog brenda. Ima kompleksnu kompoziciju sastavljenu od voćnih, cvjetnih nota te biranih začina odgovara suvremenoj ženi, izražajne osobnosti i profinjenog stila. Stoga ne čudi da je na predstavljanju parfema poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović utjelovila Manila Grace ženu i predstavila miris kroz svoju elegantnu i glamuroznu, a opet toplu i senzualnu osobnost.

 

Više...

 

Mirisni afrodizijak: Versace Oud Oriental i Noir

versace-oud-oriental-noir

Iz kuće Versace stigla je nova, orijentalna mirisna priča čiji su glavni akteri Oud Oriental za žene i Oud Noir za muškarce. Versace veže i muški i ženski miris intenzivnim i afrodizijačkim potpisom spoja ouda i kože.

Više...

 

Svjež, svjetlucav i ženstven: Missoni EDT

Nakon voćno-cvjetne kompozicije parfema Missoni EDP (--> link), talijanska modna kuća lansira i njegovu svježiju inačicu istog imena u obliku toaletne vode.

Više...

 

Trilogija radosti: Giorgio Armani Gioia

giorgio-armani-acqua-di-gioia-sun-di-gioia-air-di-gioia

Originalnom parfemu Acqua di Gioia, ovo su se ljeto pridružila i dva nova mirisa koja pružaju radostan doživljaj prekrasne, očaravajuće prirode. Blistava sreća koju donosi sunce - Sun di Gioia i uzbudljiva energija zraka utjelovljena u mirisu Air di Gioia.

Više...

 

Miris svježe oprane bijele košulje: Camicia 113 EDT

gianfranco-ferre-camicia-113-edt

Nakon prošlogodišnje parfemske verzije Camicia 113 koja je posvećena legendarnoj Calice bijeloj košulji (--> link), stiže nam i laganija Eau de Toilette verzija - Gianfranco Ferre Camicia 113 EDT.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi