Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blistavi cvjetni buket s nerolijem u srcu: Dior J'Adore Eau Lumière

dior-jadore-eau-de-toilette-eau-lumiere

Dior je lansirao novi, blistavi miris - J'Adore Eau de Toilette Eau Lumière čije je zaštitno lice prekrasna Charlize Theorn koja blista u nježnoj, zlatnoj aureoli.

dior-jadore-eau-de-toilette-eau-lumiere

J'Adore Eau de Toilette Eau Lumière nova je kompozicija koja je nepokolebljivo okrenuta prema svjetlu, blistavija nego ikad. Poznati J'Adore cvjetni buket je dobio novu notu - dodan mu je Vallauris Neroli, cvijet pun svjetlosti, jedan od najljepših ikad uzgojenih na teritoriju Grassea. François Demachy, kreator Dior parfema želio je dati mirisnom bogatstvu najfiniju pjenušavu aromu kojom će naglasiti svjetlosni karakter J'adore Eau de Toilette. Odlučio se istaknuti kontraste te obnoviti svježinu ostajući vjeran J'Adore cvjetnom potpisu. Želja mu je bila ispuniti J'Adore s još više svjetla, radosti i volje za životom. 'J'Adore Eau de Toilette ima izniman temperament. Ima nešto privlačno i pjenušavo u sebi. To je neposredna eksplozija i direktan put do užitka.', rekao je Diorov parfumer François Demachy.

dior-jadore-eau-de-toilette-eau-lumiere

Radosne note u vrhu mirisa izviru i osvajaju zahvaljujući esenciji crvene naranče koja budi osjetila. Cvjetne esencije imaju snažnu, veličanstvenu prisutnost, naglašavajući vitalnu ljepotu latica. Slatkoća magnolije prožeta vanilijom i limunom susreće nježnu i živu ljepotu damaščanske ruže. Cvjetne se note razvijaju uz Neroli vallauris, blistav poput svojih bijela latica, a topao kao zlatno mediteransko sunce. Intenzivan cvijet nerolija baca svoju svjetlost i omogućuje J'adoru sjaj. Bazne note ojačavaju karakter uz esenciju sandalovine iz Šri Lanke koja je senzualna i mliječna, dovedena do punog izražaja.

Provansa je područje koje je drago parfemskoj kući Dior. To je mjesto s posebnim značenjem za osnivača Diora, gdje je proveo čarobne i odlučujuće trenutke u stvaranju svojih kreacija, a kasnije je tamo kupio svoj prekrasni dvorac Château de La Colle Noire. Neroli je jedan od bisera vallauris Golfe-Juan regije. Mirisni, bijeli gorki cvijet naranče, također poznat kao Bigaradier, mogao se vidjeti u cvatu posvuda sredinom travnja.

J'Adore Eau de Toilette Eau Lumière je dostupan u našim parfumerijana od početka travnja, a cijena mu je 557 kuna (50 ml) te 793 kune (100 ml).

Tags: miris, parfem, dior, lumière, j'adore

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Blistavi cvjetni buket s nerolijem u srcu: Dior J'Adore Eau Lumière