Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Fergie lansirala treći parfem za Avon: Viva by Fergie

avon-viva-by-fergie

Nakon prva dva - Outspoken i Outspoken Intense, Viva by Fergie je treći miris nastao suradnjom kozmetičke kuće Avon i Fergie. Suradnju s Fergie Avon je započeo 2009. godine, a prvijenac Outspoken by Fergie je najprodavaniji miris u Avonovoj povijesti.

avon-viva-by-fergie

Novi Avonov miris Viva by Fergie kombinacija je cvjetnih i očaravajućih uniseks tonova, a Fergie je osobno bila uključena u njegov razvitak, uključujući njegove note, pakiranje, ime i kampanju. Kreator mirisa je Laurent Le Guernec koji je rekao da inspiracija za miris Viva by Fergie dolazi iz njegove ljubavi prema mirisnom bilju – svjež, ali senzualan miris koji je tradicionalno rezerviran za muškarce. 'Želio sam stvoriti ženstven obrat koji bi otkrio drugu stranu Fergie te naglasio njezinu osobnost i senzualnost. Započeo sam tako da sam zamislio nju, uvijek tako samouvjerenu, u bijeloj otkopčanoj košulji njenog muža. Htio sam zatočiti taj stav u bočicu. To je bio trenutak koji me inspirirao za kreiranje ovog revolucionarnog mirisa.', rekao je Laurent Le Guernec.

Osnovne note mirisa su osvježavajuće bilje, divlja lavanda i intrigantni vetiver. Kompozicija mirisa započinje gornjim zelenim notama, nastavlja se kombinacijom mente, lavande, bilja i cvjetnih nota, dok u zadnjim notama prevladava drvenasti vetiver.

Proizvodi su dostupni u katalogu kampanje 12 (16. kolovoza – 4. rujna), a cijena Viva by Fergie EdP (50 ml) je 205 kuna, Viva by Fergie losiona za tijelo 60 kuna i Viva by Fergie spraya za tijelo 50 kuna.

 

Tags: miris, parfem, avon

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Fergie lansirala treći parfem za Avon: Viva by Fergie