Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Mirisni afrodizijak: Versace Oud Oriental i Noir

versace-oud-oriental-noir

Iz kuće Versace stigla je nova, orijentalna mirisna priča čiji su glavni akteri Oud Oriental za žene i Oud Noir za muškarce. Versace veže i muški i ženski miris intenzivnim i afrodizijačkim potpisom spoja ouda i kože.

Kreatori ovih mirisa bazirali su se na intenzivnim drvenim nijansama, dotaknutim opojnim ženstvenim cvijećem u kombinaciji s drskim začinima i jakom notom kože sa ciljem da prenesu vrućnu pustinje i mistike Bliskog Istoka.

versace-oud-oriental

Versace Pour Femme Oud Oriental ženska je mirisna priča sa Orijenta, sunčana, luksuzna, zanosna i senzualna. Raskošna kompozicija se otvara orijetalnim notama ruže, koja je istaknuta drskim šafranom i uokvirena cvjetovima frezije. Srce kompozicije je puderasto, ženstveno, meko i duboko, od pačulija, heliotropa i ljubičice koje nasljeđuju intenzivne note ouda i kože uz kremastu vaniliju i sandalovinu.

Ne zapostavljajući trend u boji zlata nova Versace bočica uzima prepoznatljivi oblik, potpuno prekrivena zlatnom bojom. Gravirana meduza postavljena je na središnjem dijelu bočice, dok je čep diskretno ukrašen grčkim motivom.

versace-oud-noir

Versace Pour Homme Oud Noir lansiran je kao par orijentalnom ženskom izdanju. To je miris za muškarce namijenjen svim ljubiteljima orijentalnih mirisa, za muškarce s jakom osobnošću. Ima intenzivnu kompoziciju - začinjen i s dubokim mirisom kože koja se sastoji od nota ouda, kože, začina (gorka naranča, neroli, crni papar) te dubokih i plemenitih drvenih nota.

Cijena Oud Oriental mirisa za žene je 1.123,50kn (edp 100ml), a Oud Noir za muškarce 897,80kn (edp 100ml), a dostupni su u parfumerijama Martimex.

Tags: potpisom, kože, žene, muškarce, muški, spoja, ženski, noir, versace, oriental, akteri, afrodizijačkim, ouda

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Mirisni afrodizijak: Versace Oud Oriental i Noir