Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Najženstveniji način proslave godišnjice: Ungaro La Diva

ungaro-la-diva

Najljepši način da jedna modna kuća proslavi 50. godišnjicu postojanja je novi parfem. Za modnu kuću Emanuel Ungaro to je La Diva.

Novi parfem La Diva je svojevrsni hommage Ungarovom parfemu Diva iz 1983. godine čija se kompozicija bazira na ruži i kojom se slavi ženstvenost.

ungaro-la-diva

La Diva je slatki miris, cvjetno-voćne kompozicije čije srce otkriva graciozan i slojevit cvjetni buket senzualnih i elegantnih aroma jasmina i gardenije, uz atraktivnu bujnu voćnu notu-dunju. Mirisni početak oslobađa sjajan val sočnosti na vrhu s voćnim koktelom od kruške i maline, a dašak ružičastog papra naglašava srce. Baza se sastoji od slatke kombinacije meda i vanilije koja na koži ostavlja neodoljiv trag, obogaćene dubokim notama pačulija.

ungaro-la-diva

Inovativan i oku zanimljiv oblik bočice u obliku dijamanta prikaz je stilizirane siluete žene. Dva različita uzorka na ramenu bočice, jedan totalno crni, a drugi s crnim točkicama na bijeloj podlozi, tipičan je ekstravagantan stil za Ungaro modu. Vrat bočice krasi lepršava mašnica predstavljajući pariški chic stil. Čep bočice je napravljen u glamouroznim crnim i zlatnim bojama. Miris je blistave zlatne boje, sjaji poput osobnosti moderne La Diva žene.

Cijena mirisa Ungaro La Diva EDP je 299 kn (30 ml), 419 kn (50 ml) i 523 kn (90 ml). U liniji La Diva, osim parfema, nalazi se još i gel za tuširanje u istom mirisu (189 kn, 200 ml) te losion za tijelo (219 kn, 200 ml).

Tags: miris, parfem, ungaro

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Najženstveniji način proslave godišnjice: Ungaro La Diva