Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svjež, svjetlucav i ženstven: Missoni EDT

Nakon voćno-cvjetne kompozicije parfema Missoni EDP (--> link), talijanska modna kuća lansira i njegovu svježiju inačicu istog imena u obliku toaletne vode.

 

Inspiriran jutarnjim izlaskom sunca, novi Missoni Eau de Toilette miris posvećen je senzualnoj ženi koja je samouvjerena i koja ovaj miris nosi kao haljinu koja joj savršeno klizi niz tijelo, naglašavajući njezinu vitalnost i šarm.

Staklena bočica odražava dragocjen dizajn originalnog Eau de Parfum mirisa. Osvježena je igrom toplih i sunčanih boja, narančastom i žutom, koje se savršeno stapaju i predstavljaju moderan i bezvremenski dizajn, nepogrešiv kao Missoni stil.

Gornje note uključuju crvenu naranču i šipak, zajedno sa sočnom Nashi kruškom i lopočem. Latice frezije, božur i rosyfolia otkrivaju svjetlucavo srce u punom cvatu koji se savršeno sjedinjuju sa notama ružine vodice. Kompozicija završava toplim tonovima mošusa, bijelog cedra i Georgywooda.

Parfumer je Quentin Bisch, koji također stoji iza Eau de Parfum verzije, a sam miris spada u citrusno-cvjetno-drvenastu obitelj mirisa.

Cijena Missoni EDT je 345 kn (30 ml), 524 kn (50 ml), 679 kn (100 ml). U sklopu linije još se nalazi i deo sprej (285 kn), gel za tuširanje (275 kn) te losion za tijelo (295 kn).

Tags: imena, obliku, vode, toaletne, lansira, inačicu, kuća, istog, link), modna, talijanska, njegovu, missoni, svježiju

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Svjež, svjetlucav i ženstven: Missoni EDT