Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Trilogija radosti: Giorgio Armani Gioia

giorgio-armani-acqua-di-gioia-sun-di-gioia-air-di-gioia

Originalnom parfemu Acqua di Gioia, ovo su se ljeto pridružila i dva nova mirisa koja pružaju radostan doživljaj prekrasne, očaravajuće prirode. Blistava sreća koju donosi sunce - Sun di Gioia i uzbudljiva energija zraka utjelovljena u mirisu Air di Gioia.

Sama riječ Gioia znači radost - smirena, istinska i opipljiva radost, radost koja nije odglumljena i trendovska, radost koja se rađa iz netaknute prirode.

giorgio-armani-acqua-di-gioia-sun-di-gioia-air-di-gioia

Sve je počelo s originalnim mirisom Acqua di Gioia. Acqua di Gioia osvježavajući je parfem u bočici morsko zelene boje odiše neprikosnovenom snagom. Iznimnu slojevitost kompozicije otvaraju mrvljena menta i voćne note, s intenzivnim akordom kruške i tropskog voća. U srcu mirisa kriju se prozračni cvjetni akordi i latice vodenog jasmina. Zaokružuju ih drvenaste donje note upečatljivog jantara i raskošno slatki akord smeđeg šećera.

giorgio-armani-air-di-gioia

Air di Gioia, ili krila slobode, kreirao je Dominique Ropion, a razlozi za odabir ove nježno plave bočice vrlo su očigledni - odašilje energiju koju neki nazivaju 'ozonskom', poput radosti koju izaziva neočekivani nalet morskih kapljica nošenih vjetrom. Osjetila preplavljuje talijanska melodija nota mandarine i nerolija i prepoznatljivi refren 'slankasto-cvjetnih' nota božura, ylang-ylanga i cvijeta naranče, s drvenastim donjim notama satkanim od pačulija, kašmerana i daška mahovine. Prožet je radošću i oduševljenjem, slobodan i očaravajući poput čistog, svježeg zraka. Air di Gioia spada u drvenasto-citrusne mirise.

giorgio-armani-sun-di-gioia

Sun di Gioia, sunčano-cvjetni miris koji je kreirala Marie Salamagne, u bočici jantarno-zlatne boje skriva cvjetni miris okupan sunčevim zrakama. Senzualne note koje prizivaju osjećaj ugode na osunčanoj koži otvaraju bergamot i frezija. U raskošnom cvjetnom srcu kriju se frangipani, ylang-ylang i jasmin Sambac, istovremeno slankasti i prožeti svjetlošću, osnaženi toplim i elegantnim donjim notama irisa, vanilije i benzoina.

Tri bisera ove trilogije protkana su jednakim mirisnim obiljem i čine savršenu cjelinu, a svaki miris nosi prepoznatljivi pečat sreće u kojoj se ogleda svjetlost, užitak i senzualnost.

Cijena mirisa je 394 kn (30 ml), 550 kn (50 ml) ili 727 kn (100 ml).

Tags: miris, parfem, gioia

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Trilogija radosti: Giorgio Armani Gioia