Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Voćno-cvjetna kompozicija za senzualne žene: Missoni EDP

missoni-edp

Talijanska modna kuća, poznata po svojim kolekcijama u kojima dominiraju šarene, žarke boje i printovi, lansirala je novi miris jednostavnog naziva - Missoni.

Drvenasto, voćno-cvjetnu kompoziciju novog mirisa Missoni potpisuje Quentin Bisch. Vršne note odišu bogastvom talijanskih citrusa - bergamota, limuna i cedra u kombinaciji s kruškom. U srcu se nalaze cvjetne note s naglaskom na Sambac jasmin, a baza je drvenasta s ambroxanom, zrnima tonke i sandalovinom.

missoni-edp

'Željela sam stvoriti miris posvećen senzualnim ženama, posvećen ženstvenosti', izjavila je kreativna direktorica Angela Missoni i dodala: 'Ona je samouvjerena žena, koja nosi ovaj miris kao haljinu koja joj savršeno pristaje, otkrivajući njenu ženstvenost i šarm.'

Novi miris upakiran je u staklenu bočicu inspiriranu venecijanskim puhanim staklom. Jedinstvena bočica u nijansama ljubičaste, fuksije i zelene predstavlja moderan i bezvremenski dizajn, baš kao nepogrešiv Missoni stil.

Zaštitno lice kampanje je Elisa Sednaoui, glumica i model koja je bila kuma na otvaranju 72. filmskog festivala u Veneciji, a Angela Missoni je izabrala oskarovca Paola Sorrentina za snimanje reklamne kampanje.

Cijena Missoni EDP parfema je 375 kuna (30 ml), 569 kuna (50 ml) te 735 kune (100 ml).

Tags: miris, parfem, missoni

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Voćno-cvjetna kompozicija za senzualne žene: Missoni EDP