Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ženstvena i strastvena: Nina Ricci Mademoiselle Ricci

nina-ricci-mademoiselle-ricci

Mademoiselle Ricci novi je parfem Nine Ricci inspiriran modernom romansom, parfem vječne ljubavi i sjećanje na istoimenu modnu kolekciju koju je početkom 60-tih lansirala Nina Ricci za američko tržište.

Priča o Mademoiselle Ricci se odvija u Parizu noću kad svjetla grada blješte osvjetljavajući dvoje zaljubljenih...

nina-ricci-mademoiselle-ricci

Mademoiselle Riccci je drvenasto cvijetni miris, izjava ljubavi i počast gospođici Ricci i njenom šarmu. Svaka nota otkriva različite dimenzije Mademoiselle Ricci. Divlja ruža u kombinaciji sa notama badema budi luckastu i spontanu stranu Mademoiselle Ricci. Ruža centifolia ilustrira šik stranu Mademoiselle Ricci, a u kombinaciji sa notom meda i jedva primjetnim notama maline potiče ovisnost. Oleander otkriva senzualnu stranu parfema i daje mu prepoznatljiv intezitet. Rozi papar sa svojim začinskim, objedinjujućim notama pokreće buket cvijetova i njihove različite karaktere otkriva ženstvenost.

Ženstven i senzualan interpretacija je parfumera Alberta Morillasa. Bočica u formi stilizirane metalik vrpce u puderastoj rozoj nijansi. Skupocjeni dragulj u bijeloj kutiji ukrašenoj zlatno roza trakom i potpisom koji je poput poziva na druženje.

Dolazi kao parfemska voda u pakiranjima od 30 ml (330 kuna), 50 ml (470 kuna) te 80 ml (629 kuna). U liniji se nalazi i parfumirani dezodorans u spreju (191 kuna) i losion za tijelo (191 kuna).

Tags: miris, parfem, nina, ricci

najčitanije

zadnji komentari

Parfumerija Mainstream parfemi Ženstvena i strastvena: Nina Ricci Mademoiselle Ricci