Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

110 godina Helene Rubinstein: Lash Queen Celebration

hr-lash-queen-celebration

Prije 110 godina, mlada, odvažna i avangardna vizionarka pokrenula je vlastiti brand. Njezino je ime bilo Helena Rubinstein. Kao strastvena zagovornica ljepote i očaravajuće moći očiju, 1939. je godine izumila prvu vodootpornu maskaru, a 1958. godine prvu maskaru u automatskoj tubi.

helena-rubinstein-110-godina

Ovim je inovacijama Helena Rubinstein ženama pružila dotad neviđenu moć… mogućnost privlačenja pogleda jednim treptajem. Kao istinski ukras na očima, maskara ih naglašava jednako kao što najljepši dragulji ukrašavaju žene. A baš poput dragog kamenja koje je s užitkom sakupljala, gđa. Rubinstein oduvijek je kreirala svoje beauty proizvode poput pravih umjetničkih djela. U skladu s navedenim pristupom, kolekcija Lash Queen ultimativni je odraz strasti koju je Helena Rubinstein gajila prema nakitu i djelima zlatara.

Priču o Heleni Rubinstein možete pročitati ovdje --> link

 

 

U čast svojoj kreatorici te u znak proslave 110godina stručnosti na području ljepote, brend lansira Lash Queen Celebration maskaru.

helena-rubinstein-lash-queen-celebration

Legendarna Lash Queen maskara daje trepavicama volumen po mjeri. Nastala je sa jednim ciljem - naglasiti ljepotu očiju. Jedinstvena četkica sa pseudo-plastičnim polimerima koji se rastežu bez stvaranja grudica definiraju svaku pojedinu trepavicu zahvaljujući mekim i savitljivim vlaknima. Nova duo-forumula, tkz. 'lash build' formula daje rezultate po želji – više premaza za veći volumen, manje premaza za svakodnevno nošenje - od najprirodnijeg do najsofisticiranijeg, od najnježnijeg do najzavodljivijeg make-upa. Zahvaljujući originalnoj kombinaciji emulgirajućih agensa i novom surfaktantnom sustavu, ova kremasta formula na trepavicama se doima poput baršuna.

helena-rubinstein-110-godina

Ovaj put, laboratoriji Helena Rubinstein po prvi su put u formulu uključili čestice pravog zlata,koje privlače i odražavaju blistavu svjetlost. U kombinaciji s ultra-reflektirajućim sedefom, ove sjajne česticekroz kontrast osvjetljavaju i naglašavaju crnu nijansu pigmenata.

Tubica je dizajnirana poput zlatarevog umjetničkog djela i blista poput raskošnog dragulja. Kao istinsko čudo moderne tehnologije, cijela je ukrašena zlatnim prelakiranimšljokicama, simbolizirajući slavljenički duh.

Preporučena maloprodajna cijena HR maskare Lash Queen Celebration je 273 kune, a možete je pronaći samo u odabranim Mueller parfumerijama.

Za dostojnu proslavu 110 rođendana, Helena Rubinstein je pozvala velikog umjetnika i fotografa  Dan Tobin Smitha da stvori vizual koji će sve ostaviti bez riječi. Radilo se 48 sati, a upotrebljeno je 2000 Prodigy krema i 1000 tubica maskare kako bi izgradili ovu impresivnu konstrukciju:

 

Tags: helena, rubinstein, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up 110 godina Helene Rubinstein: Lash Queen Celebration